Genel toplam (kargoyla birlikte) : 1606 tl 50 kuruş
bu bilgisayarı iş için kullanıyorsanız ii sistem oyun için oynuyorsanızz orta seviye bir sistem için fena değil ama bunla 2011-2014 yapımı oyunları oynamanız biraz zor olucak ?
quote:
Orijinalden alıntı: Gurkan xL
Arkadaşlar kendim az buçuk sıfırdan tum parça toplamaya karar verdim tavsiye ettiğiniz varsa ekleyebilir/değiştirebilirsiniz butcem 1600tl max.
Genel toplam (kargoyla birlikte) : 1606 tl 50 kuruş
seçimlerin oldukça kötü. 1480 tl ye bu bileşenleri toplayabilirsin. kalan tutar ile diğer malzemelere bakarsın.
Core i5 4440 Soket 1150 3.1GHz 6MB MSI B85-G43 Intel B85 Soket 1150 DDR3 4GB Hyperx Genesis DDR3 1600MHz Seagate 3.5" 500GB Barracuda Sata 3.0 16MB P.Color HD7850 PCS+ GDDR5 2GB 256Bit Xigmatek ASGARD PRO PURE BLACK EDITION 500W
hocam forvet09un yazdığı sistem gayet güzel.bunu alabilirsin.ama içinde illa monitör olsun diyorsan işlemci veya ekran kartından kısıp kalan parayı monitöre yatırabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: forvet09
quote:
Arkadaşlar kendim az buçuk sıfırdan tum parça toplamaya karar verdim tavsiye ettiğiniz varsa ekleyebilir/değiştirebilirsiniz butcem 1600tl max.
PERFORMANSI OLDUKÇA İYİ BİR KARTTIR AMA EĞER BÜTÇENİ ARTTIRABİLİRSENİZ YENİ BİR KART ÖNERİRİM
quote:
Orijinalden alıntı: kaan_1907
PERFORMANSI OLDUKÇA İYİ BİR KARTTIR AMA EĞER BÜTÇENİ ARTTIRABİLİRSENİZ YENİ BİR KART ÖNERİRİM
Butçe artarmı bilemem ama eski bir laptop var hp pavilion dv6000 3gb ramı var 1gb ekran kartı hoperloru bozuk tertemiz çiziksiz bir makine kaç para eder ?
Gurkan xLG
kullanıcısına yanıt
Bu paraya amd üzerinden git derim hocam
Bilgisayari ne icin kullanacaksin?
quote:
Monitör şart ayrıca diğer malzemelerde o yuzden alçak performanslı yaptım gunluk bilgisayar lazım oyun olarakta sadece cs ve gta sa oynuyorum
Ekran Kartı: Sapphire HD 7790 OC GDDR5 2 GB 128 Bit DX 11.1
Hard Disk: Toshiba 3.5" 500 GB SATA 3.0 32 MB 7200 Rpm
DVD: Samsung SH-224DB 24X DL SATA Siyah (Kutusuz)
Kasa+PSU: Nagas G603 500 Watt MidT ATX Siyah
Monitör: CBox 2112W 21.5" 5 ms LED Full HD DVI-D VGA Siyah
Klavye - Mouse: Microsoft Wired Desktop 400 Türkçe USB Q Siyah
TOPLAM: 1475 lira.. Sinerji Bilgisayar..http://www.sinerji.gen.tr/iletisim Sistemi böyle topla, kalanları kendi zevkine göre ayarla kardeşim.. :)
Yukarda yazdığım eski laptop kaç para eder ? Parça parçamı satıyım yoksa direkt mi
Angelmax
kullanıcısına yanıt
Hocam Hard disk i 1tb olursa Ram de kingston 8gb hyber olsun tadından yenmez
Gurkan xLG
kullanıcısına yanıt
Laptop 2. el fiyatlarını pek bilmiyorum kardeş ama benim sana önerdiğim sistem sana zaten fazlasıyla yeter bırak cs'yi falan en iyi oyunları bile oynarsın
quote:
Yukarda yazdığım eski laptop kaç para eder ? Parça parçamı satıyım yoksa direkt mi
2. el laptop fiyatlarını pek bilmiyorum, ama çok eski bir modelse fazla para etmeyecektir.. Hele parça olarak hiç satamazsın, hiç uğraşma, komple sat kurtul derim ben kardeşim.. :)
quote:
Orijinalden alıntı: oksemus
Doğru diyorsun kardeşim de, arkadaş günlük kullanım için istiyor sistemi.. 8 GB RAM ve 1 TB hard diske pek ihtiyacı yok bana göre.. Ayrıca her şey dahil bütçesi 1600 lira.. Buna monitör, kargo ücreti , hoparlör, DVD, klavye - mouse, wireless kartı gibi parçalar da dahil.. Dediğin şekilde yapınca bütçeyi çok aşacaktır..
quote:
Orijinalden alıntı: Angelmax
quote:
Orijinalden alıntı: oksemus
Doğru diyorsun kardeşim de, arkadaş günlük kullanım için istiyor sistemi.. 8 GB RAM ve 1 TB hard diske pek ihtiyacı yok bana göre.. Ayrıca her şey dahil bütçesi 1600 lira.. Buna monitör, kargo ücreti , hoparlör, DVD, klavye - mouse, wireless kartı gibi parçalar da dahil.. Dediğin şekilde yapınca bütçeyi çok aşacaktır..