İntel quad q9400 işlemci Gigabyte GA-EP43-DS3L (Intel P43, GLAN, SATA, LGA775) Anakart DDR2 800 2048MB Ram Zotac 512MB GeForce 9600 GT Synergy(PCI-E) Ekran Kartı Western Digital 320 gb hard disk Cooler Master Elite 332 (RC-332) 390W Kasa arkadaşlar nasıl bilgisayar bir pürüz çıkarır mı
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Kardeş Ramleri 1066 MHZ yapsan iyi olur q9400 yerinede q8400 yapsan aynı sadece 2mblik bi ön bellek farkı var arasında Hem fiyat olarakda daha uygun
q8400 box değil ona fan gerekiyor nasıl bi fan takayım bi öneriniz var mı oc yapmayı düşünmüyorum
kardeş bn alıcam bilmiyorum alacağım yer örenicem artık ne türlübi fan takacağımı
Bence amd bir sistem kur artan parayı ekran kartına yatırırsın. (Tabi oyun pc'si olarak kullanıcaksan.)
yaw kardeş bana 1300 tllik bi bütçelik amd sistem yazsanız ekran içinde bide videoları falan sorunsuzca iyi izleye bilirmiyim yani iyi performans ala bilirmiyim
yha amd işlemcilerin artıları ve eksileri neler bi de q8400 ile q9400 arasında ki fark hissedilebilecek düzeyde mi
amd ati forever bence destekleyen oyunların sayısı az olduğu için beyenilmiyor ama inteli hemen çıkart bende phenom 2 x4 940 var çok iyi ve çok uygun farkı hissedersin
yha q8400 ile q9400 arasında ki farkı hissedebilir miyim yardımmm
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme