Şimdi Ara

Sistem Toplamaktaki Kararsızlığım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi günler. 2600 Tl bütçem var oyun için topluyorum sistemi monitör dahil değil. 1 aydır araştırıyorum artık iyice evham oldum galiba çünkü her ürünün kusurunu görüyorum birtürlü emin olamıyorum
    Vatandaki sistem daha iyi gibi ama Vatana hiç güvenemiyorum 4500 civarı şikayet olunca İnventustan toplamak istiyorum ama benim bütçemle İnventusta toplanan sistem biraz zayıf oluyor.
    1-i5 4460 en azından 3 sene hiçbir sorun çıkartmadan tüm oyunları oynatırmı ?
    2-H-81 m Plus mı H97 Pc Mate mi ?
    3-Sapphire markalı R9 380 alınırmı ? Technopatta Sapphire ambargosu var gibi recep baltaş ve türevleri sürekli Sapphire almayın sıkıntı çıkar diyorlar ama ben onların dedikleri şeylere pek güvenmiyorum Asus çalışanlığı seziliyor biraz.
    4-R9 380 çıkmışken Gtx960 alınırmı artık?
    5-İnventustaki sistem beni 3 4 yıl idare edermi
    5- Sizce hangi sistemi toplamalıyım?

Padişah fermanı gibi uzun ve çok soru sorduma özür diliyorum ama artık kafayı yeme noktasına geldim.
    Saygılar..
     Sistem Toplamaktaki Kararsızlığım Sistem Toplamaktaki Kararsızlığım

• Kardesim yaşın kaç bilmiyorum. Bilgisayarı kesinlikle SINERJI den topla. Fiyatı daha uygun. Sistemlerin doğru ben ufak hatalarını düzelteyim. Sorularını cevaplayayim.
    1- i5 4460 çok rahat 5 sene götürür.5 sene sonra oyunları medium low seviyesinde oynatır.
    2-Tercihin H97 olsun çünkü bu kart yeni nesil işlemci destekliyor. Intelin çıkaracağı yeni islemcileri destekleyecek. Hem işlemci degistirmek istediğinde engelin olmaz hemde ilerde satarken eski model olmadığı için satışı kolay olur.
    3-R9 380 alıyorsan kesinlikle MSI al. Ben 380 de sapphire yavsiye etmem. MSI çok daha iyi
    4- GTX960 alma yerine MSI R9 380 Gaming 4 al tamadır
    6- Bence ekran kartını MSI yap direk ikinci sistemi al.
    5- Bu sistem seni 5-6 yıl götürür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde ilk sistemde islemcin 4690 digerinde 4460. Bu iki islemci arasında fark çok az. Oyunlarda etkisi yok denecek kadar az. Bosuna 4690 alma derim. I5 4460 her türlü yeter.

• quote:

Orijinalden alıntı: deatless22

Birde ilk sistemde islemcin 4690 digerinde 4460. Bu iki islemci arasında fark çok az. Oyunlarda etkisi yok denecek kadar az. Bosuna 4690 alma derim. I5 4460 her türlü yeter.

Yaşım 16. Sinerjiden toplamak istemiyorum garanti konusunda sıkıntı yaşayanlar var. Abi senin dediğin gibi ikinci sistemi toplayayım ozaman ama İnventusta Msı R9 380 yok nerden almalıyım ekran kartını benim için en önemli şey müşteri hizmetleri ve bir sorun çıkması durumunda garanti.
  • Sinerjiden sorun yaşamazsın. Kim o sorun yaşıyorum diyorsa yalan söylüyordur. Gördüğüm en iyi garanti onlarda var. Direk parça değişimi yapıyorlar. Sizi oyalayıp parcayi geri yollamıyorlar. Birde mesela MSI aldın garanti için illa aldığın yere gitmene gerek yok, direk MSI yetkili servisi ile görüsürsün. Sinerji para ve garanti açısından piyasanin en iyisidir.
    Fakat tek eksi yönü vardır, o da aldığın kasayı iyi montaj yapmıyorlar. Yani parçaları filan takıyorlar ama kablo saklama işini pek yapmıyorlar. Ama senin için pek sorun olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Çarmagun

Herkese iyi günler. 2600 Tl bütçem var oyun için topluyorum sistemi monitör dahil değil. 1 aydır araştırıyorum artık iyice evham oldum galiba çünkü her ürünün kusurunu görüyorum birtürlü emin olamıyorum
    Vatandaki sistem daha iyi gibi ama Vatana hiç güvenemiyorum 4500 civarı şikayet olunca İnventustan toplamak istiyorum ama benim bütçemle İnventusta toplanan sistem biraz zayıf oluyor.
    3-Sapphire markalı R9 380 alınırmı ? Technopatta Sapphire ambargosu var gibi recep baltaş ve türevleri sürekli Sapphire almayın sıkıntı çıkar diyorlar ama ben onların dedikleri şeylere pek güvenmiyorum Asus çalışanlığı seziliyor biraz.

Padişah fermanı gibi uzun ve çok soru sorduma özür diliyorum ama artık kafayı yeme noktasına geldim.
    Saygılar..

Ah be güzel kardeşim şu sistemlere ssd eklemeyi öğrenin artık 2600 Tl veriyorsun bari oyunlara girişin ,bilgisayarının açılışı,bilgisayarına hız katmak varken 2600 tl yi sadece oyun içi fps olarak harcama yarın birgün sony vegas pro'yu öğrenirsen işlemcin buna el verici olur mu? bunu planladın mı sonuçta 2600 tl az bir para değil,belki şuan ki işlemcin render için iyi olabilir ama sitelerde gördüğün fiyatlara veya yeni çıktı iyidir düşüncesiyle yaklaşma.

Araştırmak iyidir,sonradan pişmanlığı engeller

• quote:

Orijinalden alıntı: voltran1

quote:

Orijinalden alıntı: Çarmagun

Herkese iyi günler. 2600 Tl bütçem var oyun için topluyorum sistemi monitör dahil değil. 1 aydır araştırıyorum artık iyice evham oldum galiba çünkü her ürünün kusurunu görüyorum birtürlü emin olamıyorum

Saygılar..

Ah be güzel kardeşim şu sistemlere ssd eklemeyi öğrenin artık 2600 Tl veriyorsun bari oyunlara girişin ,bilgisayarının açılışı,bilgisayarına hız katmak varken 2600 tl yi sadece oyun içi fps olarak harcama yarın birgün sony vegas pro'yu öğrenirsen işlemcin buna el verici olur mu? bunu planladın mı sonuçta 2600 tl az bir para değil,belki şuan ki işlemcin render için iyi olabilir ama sitelerde gördüğün fiyatlara veya yeni çıktı iyidir düşüncesiyle yaklaşma.

Araştırmak iyidir,sonradan pişmanlığı engeller

Biraz zaman geçtikten sonra Ssd eklemeyi düşünüyorum zaten. Benim için önemli olan oyun renderla pek işim yok araştırdığım kadarıyla 4460 oyun için yeterli. Sizin bütçeyi artırmadan tavsiye edebileceğiniz bir işlemci varmı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.