Şimdi Ara

SİSTEM TOPLAMAMDA YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler arkadaşlar kısaca konuyu şöyle bir hiza edeyim
    elimde 10 senelik bir masa üstü pc var
    ekran kartı ile anakartı değiştirmek istemiyorum
    anakartım :asrock n68c-gs fx çokta eski anakart değil
    ekran kartı:nvdia 9500 gt
    harddisk:550gb

bu 3 parçayı şimdilik kalmasını istiyorum,,,
    almak istediğim parçalar anakarta uygun en sağlam işlemci ve ram ve bu sisteme uygun 500w lık power

oyun manyagı insan değilim pes i kaldırsın dota lol fps oyunlarda 70-80 fps versin yeter orta ayarlarda.yardım edebilirseniz çok sevinirim

• yp,ok mu hayrına yardımcı olan
  • Ekran kart degismeyecekse fpsde artis bekleleyin suanki islemci sempron vs ise islemci alinirda o anakartta cok iyi birsey degil 500w psu yada ihtiyac yok o sistemde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • *666* kullanıcısına yanıt
    hocam benim amacım yavaş yavaş her maaş başı toparlamak hani en azından en değişmesi gereken şeyleri değiştirip ekran kartı vs daha sonradan yükselteceğim
  • Ozaman anakart islemciyle baslayin sonra ssd yada power en son ekran karti alin

• anakartıda değiş diyorsun yani ilk başta işlemciyi alsam bu anakarta uygun iyi bir işlemci yanınada ddr 3 ram alsam bir dahaki aya anakartı alsam ?
  • nazmi_sak N kullanıcısına yanıt
    değişime başlayacaksan anakart ve işlemciden başlamalısın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pc toplamak için yardım
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O anakarta guncel sistemlerde kullanilmaz degismelidir

• güncel uygun oyun performansı iyi olan bir anakart önerir misinz ? çok uçuk fiyat da olmasın
  • Oncelikle butce ve sistem tercihi onemli takacaginiz islemciyi destekledikten sonra oc disinda standart kullanimda anakartlar arasinda performansta fark yoktur
    Guncel intel sistemlere yonelmeniz daha iyidir elinizdeki ddr3 ramleri kullanabilmek icin h81 h97 chipset anakartlara bakin

• H97 mate ust chipset olmadisa ragmem sorunlar yasayanlar oldu vasat bir kart denebilir asus iyi olur bu 3u aradinda
    http://www.hepsiburada.com/asus-h61m-pro-intel-h61-b3-2200mhz-oc-ddr3-soket-lga1155-matx-anakart-p-BD304382

• hocam çok soru sordum biliyorum ama bunların dışında senin önerebileecğin kart var mı ?
  • Dedigim gibi toplam butce ve dusunulen diger parcalarda onemli mesela iletrde carpani acik oc olan islemci alir oc yaparim dersen anakarti z97 iyi birsey almak gerekir ilerde ugrasmamak icin yani tamamen anakarta verebileceginiz paraya bagli
    Mesela bu kart guzel olur
    http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=103295

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *666* -- 27 Kasım 2015; 17:20:44 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.