Şimdi Ara

Sistem Toplandı Fotoğraflar Eklendi. (3700 TL) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam ben Phanteks'i öneririm. Elite'i hiç araştırmadım ancak S340 ile karlıştırmalarını çok araştırmıştım. Genel olarak Phanteks'in malzeme kalitesinin daha iyi olduğunu ve daha iyi kablo yönetimi imkanı sağladığı söylenmiş yabancı forumlarda.
  • M!R4G3 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam
  • Canım kardeşim kesinlikle ekran kartını msi asusdan önce diğer firmalarada bi bak derim 1060 6gb benim fiyat performansda favori ekran kartım şuna bakabilirsin meselahttp://www.teknobiyotik.com/palit-geforcer-gtx-1060-6gb-super-jetstream-ekran-karti-ne51060s15j9-1060j.html

ve bu ekran kartı inanılmaz derecede overclock yapılabiliyor yapılmasada kendisi 1060 6gb sıralamasında en üstlerde bunada şu siteden bakabilirsinhttps://www.techpowerup.com/gpudb/2862/geforce-gtx-1060-6-gb

g4560 ı 1050 ti üstü sakın kullanma benim onu deneme fırsatım oldu işteyken, dar boğaz yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Godroy -- 1 Ağustos 2017; 23:8:25 >

• Hocam g4560 yok sistemimde i5 7600 var.
    Teşekkür ederim
  • Ulas. kullanıcısına yanıt
    kardeşim kesinlikle attığım 1060 6gb indirimdeyken al derim overclock için yardım istersen pm den yazarsın
  • Kardeşim sen forumdaki ölücülere bakma. Ne alıcam dersen her zaman bir iki üst modelini aldırmaya çalışırlar. Arkadaşın attığı videoya bakarsak i5 takılı sistemin daha çok kullanılması ön plana çıkmış ama verdiği fps değerinin hep daha yüksek olması hiç kimsenin dikkatini çekmemiş sanırım. i5 7600 gayet sağlıklı uzun süreler kullanılacak bir işlemci.
    Rica ederim. Tamamen toplayınca fotoğraflarını bekliyoruz hocam.
    İnşallah hocam.

İlk mesajı güncelledim.
    Güncel.
    Anakart seçimi yapamadım.
  • Anakarta ne kadar bütçe kaldı hocam?
    350-400 TL civarı birşey hocam.
    Hocam açıkçası Ryzen'ler çıktığından beri Intel'i takip etmeyi bıraktım. Anakart konusunda çok yardımcı olamayacağım ama marka olarak MSI yerine Asus veya Gigabyte bakmanızı öneririm.
  • ryzen tercih etmiyorsanız, mutlaka 7700 almanızı öneririm. i5'e o kadar para verilmez. 7700'ü uzun süre kullanabilirsiniz. sadece şu an neye ihtiyacınız var ona bakarak almayın derim. ileride potansiyel ihtiyaç ne olabilir bunu da düşünmek lazım.

birisi forumda söylenenlere bakma i5 al geç demiş önceki mesajlarda. işlemciyi alacak olan sizsiniz ve yanlış işlemci aldığınızda sizden başka kimsenin kaybı olmaz.
  • İLK MESAJ EDIT ;

Samsung 850 EVO SSD - 366 TL ( BIMEKS )
    CORSAIR 8GB Vengeance Kırmızı DDR4 2400MHz CL14 Single Ram - 200 TL - (FORUMDAN) ( 0 KUTUSUNDA)
    INTEL i5 7600 3.5 GHz, Socket 1151, 6MB, 14nm, 65W - 918 TL ( Arena Bilgisayar )
    MSI GAMING GeForce GTX 1060 6GB GDDR5 DirectX 12 VR Ready (GeForce GTX 1060 GAMING X 6G) 1.195 TL ( AMAZON)
    FSP HD600 Hydro 600W 80+ BRONZE -265 TL ( Arena Bilgisayar )
    Asus Prime B250-Plus - 375 TL ( Eksen bilgisayar )
    KASA " ??? " - ???

TOPLAM : 3319 TL

SON HALI GUNCEL.
    Sadece kasa siparişi vermedim.
    Anakart,Ram,SSD elime geçti.
    Kasa Phanteks P400S düşünüyorum ama biraz pahalı geliyor açıkcası.Sizce değer mi? Şu durumda parçalara göre uygun birşey topladığımı düşünüyorum.
    144 Hertz monitör ekleyeceğim.
    Ağırlıklı olarak CS GO oynanıyor.
    Hayatımda hiç Battlefield 1, GTA V oynamadım. Oynayacağımı da şimdilik düşünmüyorum oynarsam da yüksek ayarlar şart değil.Ortalam bir PC idi hedefim.
    Montaj için kendim mi yapsam bir yere mi götürsem karar veremedim tavsiyelere açığım.İstanbulda montaj işinden anlayan biri gelip bir çayımı içebilir

@techniquest35 hocama sorularıma sık sık sıkılmadan cevap verdiği için, yardımları için teşekkür ediyorum.

• Arkadaşlar sistem toplandı. Yardımcı olan tavsiye veren herkese teşekkür ederim.Merak eden arkadaşlar konudaki mesajlara bakabilir.
    Fotoğraf isteyen arkadaşlar vardı topladıktan sonra;

Sistem Toplandı Fotoğraflar Eklendi. (3700 TL)
    Sistem Toplandı Fotoğraflar Eklendi. (3700 TL)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.