Şimdi Ara

Sistem toplayacağım bir kaç soru... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ELyesa24

Önerilen Sistemler için teşekkür ederim. Kartal_vatanın önerdiği sisteme bjk_murat'ın önerdiği işlemciyi kattım böyle bir şey oldu ;
     Sistem toplayacağım bir kaç soru...

%25 haftasonu indirim fiyatı ile : 1727TL yapıyor ki bu rakam benim için en uygunu. Eğer uyarsa bu Pazar almayı düşünüyorum.

Bu sistem birbirine uyumda sorun çıkartır mı acaba ?

Ayrıca merak ettiğimden soruyorum AMD FX X6 6300 ile Core i5 3570K farkı nedir ?

O şekilde alma sakın. Uyumsuzluk var. Anakartı bunu almaya çalış. Seçtiğin anakart Amd için çünkü.

MSI Z77A-GD55 INTEL Z77 SOKET 1155 DDR3 2667MHZ(O.C.) HDMI&DVI ANAKART

• Tamam o zaman o sistemi unutalım yanlış yapmışım kusuruma bakmayın
    Kartal_vatan'ın sistemini yapalım o zaman fiyat olarak o uygun geldi,

%25 indirimle 1542 TL yapıyor böyle alayım ben bunu o zaman
  • vatandan almayın. bu aralar şikayetler arttı ve indirimlerde bilerek fiyatları yükseltiyorlar. bizzat karşılaştım fiyat yükseltme anlarında. eksen bilgisayar veya inventus'dan alabilir misiniz? ona göre güzel bir sistem dizeyim.
  • tabiki i5 3570k oyunda daha iyi performans açısından ama fx 6300 da küçümsememek lazım....youtube dan fx 6300 perfermanslarına bakabilirsin oyunlarda oldukça iyidir ama i5 3570k kadar değil fakat fx 6300 size hem yeterli hemde fiyatı uygun.....vatandan cumartesi,pazar günü alabilirsiniz şubeler için cumartesi pazar indirim oluyor..... internet üzerinden ise cuma,cumartesi,pazar günleri indirim var...ssd eklemeyi unutma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal_vatan -- 19 Şubat 2013; 15:18:47 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.