arkadaşlar bir de bu sistemi toplamak için en uygun fiyatla almak için ne yapayım.vatana mı gideyim.internetten tek tek sipariş edip evde montajını kendim mi yapayım.technokolik varmış ordan mı toplatayım yoksa yerel bir firmaya mı gideyim en uygun fiyatları nasıl bulurum.bir oneriniz var mı
quote:
Orijinalden alıntı: kedi bedri
2 Seneye kadar revize istemez. Sonrasında düşünebilirsin.
%25 Vatan Haftasonu indirimi ile; 2.522 TL
Edit: hdd ve dwd rw sorununuz olmadığını bilmiyordum şimdi yeni sistem topladım. gtx 770 var. 3046TL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhenoMachinal -- 31 Ağustos 2013; 15:31:39 >
arkadaşlar pc geldi ekran kartı hariç hepsi montajlı.ben ekran kartını anakarta taktım.kırmızı ışık yanıyordu.sonra içinden bir ucu 2 kafalı diğeri tekli bir kabloyu zannedersem elektrik kablosu gibi bir şey onu da taktım.ışık yeşile döndü. eski bir monitorum var onu kullanacaktım.monitorun kablosunu ekran kartına takmaya çalıştım uygun değildi.biraz inceledim dvı -vga çevirici bir aparat lazımmış dediler onu da taktım monitore bağlantıyı sağladım ama hala monıtore sınyal gitmiyor.ekran kartını sokup onboard vga ya monıtoru bagladım bılgısayar calıştı.bu arada işletim sistemini de 4 dakıkda kurdu onu da söyleyim böyle bir hız görmedim.teşekkürlerim bir yana ben monıtorumu nasıl kullanacam ekran kartının bağlantısı mı hatalı o apparat mı çalışmıyor.simdi ne yapmam lazım
ekran kartı: ASUS GTX760 DirectCU II O.C. GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı
ASUS Z87-A INTEL Z87 SOKET 1150 DDR3 3000MHZ(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 HDMI&DVI ANAKART
philips b109 monıtor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme