Şimdi Ara

sistem topluycam yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben bu yaz tatilinde bi sistem toplamak istiyorum size alacağım malzameleri yazayım sizde uyumlu olup olmadığını bana yazın kendidnizce yorum yapın iyimi değilmi diye bende fikir edinmiş olurum belşki daha iyi bi sistem toplayabilirim şimdiden saolun malzemeler şunlar ;

anakart: msi 970 gaming

gpu: amd sapphire r7 240 4 gb 128 bit gddr3 (oc)

psu: 500 watlık bişiy olcak

işlemci: amd fx6 3.5 ghz 6 çekirdek

dış kasa: tx super sonic mid tower atx kasa

hdd bende var onun haricinde para kalırsa ssd alıcam ve bi tanıdığımdan 4 gb 1333 mhz ram alıcam üstüne bi tanede 8 lik ram ekliycem sizce uyumlumu vede iyimi bu arada sistemi vatan bilgisayarda toplatmayı düşünüyorum ama bazı parçaları başka yerden alsam toplarlarmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mühimmat2013 -- 1 Mayıs 2015; 8:49:07 >

• mühimmat2013 M kullanıcısına yanıt
    Oyun oynamak istiyorsanız ekran kartınız kötü. 4GB vram'i neden o karta koyarlar bilemiyorum. Oyun oynamayacaksanız, amacınızı belirtirseniz amaç doğrultusunda öneri yazılabilir.
    Bütçe belirtin öneri alın; hatta toplamaya 10-15 gün kala konu açın derim.
  • mühimmat2013 M kullanıcısına yanıt
    Sistem herhalukarda çalışır da ,biraz saçma olmuş gibi sanki.

Gaming anakart ; O.C yapmayacaksanız gereksiz , ki 500Watt psu koymuşsunuz.Minimum 80+ Bronze olması gerekiyor stabilite açısından.

Ekran kartı da oldukça kötü.

İsterseniz bütçenizi ve sistemi ne için kullanacağınızı belirtin yardımcı olmaya çalışayım.
  • sistem bu olacak dış kasayı öhepsi burada dan alıp vatana götürsem toplarlarmı ? :D
     sistem topluycam yardım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pc toplamak için yardım
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.