Şimdi Ara

Sistem Topluyorum..?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben 1500 YTL'yi geçmeyecek bir kasa + ses sistemi toplamaya çalışıyorum ve sizinde görüşlerinizi almak istedim :) . ekran kartım zaten iyi olduğu için ekran kartı almayacağım sizce nasıl birşey toplayayayım???anakarttan hiç anlamam :)
    ancak bir sorun var ekran kartım AGP ve yeni anakartım sanırım PCI-E. AGP PCI-E 'ye uyar mı???
    ekran kartım X1600 ancak pro değil
    ben şöyle birşey yaptım:

Anakart GIGABYTE GA-8I945 PMF (I945P,GLAN,SATA,LGA775) 111 $+KDV
    Ram KINGSTON DDR2 533 1024MB 114 $+KDV
    Hdd SAMSUNG 120GB 7200RPM 63 $+KDV
    İşlemci INTEL Pentium 4 630 (3.0GHz,800MHz,2MB,HT,LGA775) BOX 207 $+KDV
    Kasa AOPEN H600B-B27 350W Siyah 83 $+KDV
    Speaker CREATIVE INSPIRE 5200 5+1 85 $+KDV

Toplam Tutar: 663 $+KDV

TEŞEKKÜRLER

yardımlarınızı bekliyorum
    özellikle kasa olarak aopen coolermaster falan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLt -- 3 Haziran 2006; 12:40:51 >

• Dostum ekran kartın agp;buna bağlı olarak yeni sistemine uymayacaktır..Ben eski sistemini de tamamen satacağını umarak ortalama bir sistem çıkaracağım şimdi sana...

Sistem Topluyorum..?

Parayı yükseltebilirsen işlemciyi 930 veya 940 yap bu biirr...Eğer yapamayacaksan 805 için iyi bir işlemci fanı al(Glacialtech igloo mesela) bu iki....Yine parayı yükselteblirsen ekran kartını x800GTO2 seviyesine yükselt..Bu da üç...Bu söylediğim 3 işlemin hiçbrinde yukarıdaki sistemi değiştirmen gerekmyor;yani anakarttır bilmemnedir etkilenmez bu değişikliklerden...

• anakart olarak hem AGP hem PCI-E destekleyenler varmış intel'in bu sayede X1600 kalabilir ama o anakart ne kadardır onu bilemem
  • Ben onları çok önermiyorum;ne kadar sorunsuz veya tek bağlantı arabirimini destekleyenlere göre ne kadar iyi ve sorunsuz çalışır bilinmiyor çünkü...Kullananlar varsa da pek bi yorum göremedim..O yüzden sen dediğimi yapabilirsin...
  • ancak sorun şu : ben bu sistemi eylülde falan alacağım bu yüzden ekran kartımı geri götürme şansım yok

AGP slotlu bu anakart alsam?
  • mrb bence anakartı gigabyte945gme yapsan ve bir adet 512 yerine 2 adet 256 alsan daha iyi olur
    çünkü ozaman ana kart dual olarak çalışacak ve perfrmansı daha iyi olacak hatta işlemciyi p4 3.0 yerine pentium D 2.66 alsan senin sitemin uçar hede maliyet açısından farklı bişey değişmez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Oyun sistemi topluyorum ..
    14 yıl önce açıldı
    Sistem Topluyorum Yardım
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • millet agp den kurtılmaya çalışıyor.
    eylüle kadar sana önerilen bu sistemlerinde bir geçerliliği kalmayacak :)
    o zaman satarsın x1600 ü :)
  • 512 mi? ben 1024 alıyodum
  • bu arada x_bytar_x sen 6600 GT önermişsin ama 256 lık bir kart almak istiyorum aslında
    quote:

Orjinalden alıntı: x_bytar_x

Dostum ekran kartın agp;buna bağlı olarak yeni sistemine uymayacaktır..Ben eski sistemini de tamamen satacağını umarak ortalama bir sistem çıkaracağım şimdi sana...

Sistem Topluyorum..?

Parayı yükseltebilirsen işlemciyi 930 veya 940 yap bu biirr...Eğer yapamayacaksan 805 için iyi bir işlemci fanı al(Glacialtech igloo mesela) bu iki....Yine parayı yükselteblirsen ekran kartını x800GTO2 seviyesine yükselt..Bu da üç...Bu söylediğim 3 işlemin hiçbrinde yukarıdaki sistemi değiştirmen gerekmyor;yani anakarttır bilmemnedir etkilenmez bu değişikliklerden...

• 6600 GT seviyesindeki kartlrda 256 mb ram in bir getirisi olmaz.
    ayrıca x1600 pro daha ucuz ve 6600gt den biraz daha iyi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: soldier_86

mrb bence anakartı gigabyte945gme yapsan ve bir adet 512 yerine 2 adet 256 alsan daha iyi olur
    çünkü ozaman ana kart dual olarak çalışacak ve perfrmansı daha iyi olacak hatta işlemciyi p4 3.0 yerine pentium D 2.66 alsan senin sitemin uçar hede maliyet açısından farklı bişey değişmez

2*1 gb önerilen yerlerde 2*256 önermişsin ya;helal sana...

6600GT 128 bit ve 128 mb olmasına rağmen çalışma hızarı çok yüksek...1600 pro ile de başabaş bir kart;fakat benim 1600 pro koymama nedenim 4 pipe olması ve ısınma sorunu
  • 4 pipeline olması sorun değil. ısınma sorununuda fan hızını%100 ayarlayanlar sorun yok diyordu. Araştırmak lazım yinede
  • %100 yapınca da o fan sesinden durulmaz hocam..Ben bazen kastırıp benim x800GTO2 yi tam fan çalıştırıyorum da delleniyorumhemen kapatıyorumboşta 70lerde gezen ekran kartına %100 versen nolacak ki?
  • boşta 70 dereceyi geçmez sende abartma
    oyunlarda ise oyun sesinden fan sesi fuyulmaz. Kullanan biri son noktayı koysun :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.