Şimdi Ara

SİSTEM TOPLUYORUM ACİLL 2000TL BÜTÇE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE HEREKSE İYİ GÜNLER ...
    BEN MASAÜSTÜ BİR PC TOPLUYORUM FAKAT AŞIRI DERECE BİR BİLGİM YOK SADECE EKRAN KARTI İŞLEMCİ PERFORNMANSLARINI FALAN BİLİRİM GERİSİNİ ANLAMAM OYÜZDEN SİZLERE DANIŞMAK İSTEDİM BEN BİR SİSTEM TOPLADIM ... OYUN PC Sİ TOPLUYORUM ZATEN
    OYNAMAK İSTEDİĞİM OYUNLAR ;
    SKYRİM
    GRAND THEFT AUTO 5
    COUNTER STRİKE GLOBAL OFFENSİVE
    LEAGUE OF LEGENDS
    TEAM FORTRESS 2
    BORDERLANDS 2
    BATTLEFİELD 3-4
    METAL GEAR SOLİD V : PHANTOM PAİN
    BATMAN : ARKHAM KNİGHT
    VE ARKADAŞLAR BU OYUNLARI HİGH - VERY HİGH FALAN OYNAMAK İSTİYORUM 2100 TL MAX. BÜTÇEM VAR YARDIMCI OLURSANIZ SEVNİRİM ARKADŞLAR :)
    NOT:MONİTÖR VAR BENDE MONİTÖR OLMAYACAK SADECE KASA

BENİM TOPLADIĞIM SİSTEM ;
    GTX 750 Tİ
    İ3 4160 3.7 GHZ
    TOSHİBA 1TB SATA
    ANAKART WİN8 READY
    CORSAİR 8GB VEAGEANCE TEK MODÜL RAM
    FRISBY 500W KASA
    KIRMIZI LED FAN
    COOLER MASTER THERMAL MACUN
    CORSAİR 120GB SSD
    TOPLAM:1.996,59 TL
    ÇIKTI . PARÇALAR UYUYORMU BİLMİYORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM :)

• Hocam topladığınız sistem güzel ancak bu bütçe için SSD'yi çıkarıp i5'li bir sistem toplamanızı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eels -- 14 Kasım 2015; 10:39:15 >
  • CAPS LOCK AÇIK KALMIŞ USTA :) Büyük harf kullanımına dikkat et lütfen konuyu kimse okumak istemicektir.Gözü yoruluyor insanın
  • BEN NVİDİA TARAFINDAYIM DOSTUM BİRAZ BİLMİYORUM AMD NİN R9 280 SERİSİNİ FALAN SEVİYORUM FAKAT ONLARDA PAHALI BEN EN UYGUN VE ÇOK İYİ OLAN SADECE GTX 750 Tİ BULDUM.
    SSD SEÇME SEBEBİMDE PCNİN HIZLI AÇILMASINI İSTİYORUM ZATEN KORSAN OYUN YÜKLEMEYECEĞİM SADECE STEAM ÜZERİNDEN BAŞKA BİRŞEY YAPMAYACAĞIM YANİ HIZLI AÇILMASINDAN YOKSA SSD YOKSA SATA KULLANUYORUM NORMALDE :) AMA İŞLEMCİ KONUSUNDA HAKLI OLABİLİRSİN BEN TAM ANLAMIYORUM SİSTEMDEN :)
  • Eels kullanıcısına yanıt
    fakat r7 370 araştırdım gayet güzel bir ekran kartı düşebilirim dostum birde vatan bilgisayardan toplarsanız sevinirim :)
  • ARKADAŞLAR TOPLADIĞIM SİSTEM BİR SIKINTISI VARMI EĞER YOKSA BU SİSTEMİ TOPLAYACAĞIM BİRDE SSD ÇIKARIP BU SİSTEME HANGİ İŞLEMCİYİ ÖNERİRSİNİZ İNTEL OLURSA ÇOK MAKBULE GEÇER :)
  • -LongMassacre- kullanıcısına yanıt

SSD'yi şimdi çıkarıp ileride eklemeniz daha iyi olur. i5 alınabilecekken i3 almayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eels -- 14 Kasım 2015; 10:57:02 >
  • Eels kullanıcısına yanıt
    senin dediğini yapınca sistem parçaları aynı bu şekilde oluyor dostum :)
    daha mı iyi ?
  • -LongMassacre- kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam kasa ve harddisk pek iyi değil, aynı zaman R7 370 daha güçlü bir kart ve ekstra bir termal macuna ihtiyacınız yok.
  •  SİSTEM TOPLUYORUM ACİLL 2000TL BÜTÇE
  • ekonomik bir sistem için bence intel gereksiz madem öncelik bütçe ozaman Amd kullanmalısın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.