Şimdi Ara

Sistem topluyorum görüşleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir süredir sistem toplamak istiyorum açıkçası Rx 480 veya Gtx 1060 ile toplayacaktım ama 480 hala piyasada olmayınca en azından geri kalan bileşenleri toplayıp ekran kartını en sona bırakma kararı aldım.Amazondan AOC g2460pf monitörü aldım benim aradığım 144hz 1ms bir monitördü ancak bu monitörde FreeSync de olması Rx480'e beni biraz yaklaştırdı ancak kararımı henüz vermedim 470'e de yönelebilirim dayanamayıp Gtx 1060 da alabilirim ama asıl sormak istediğim diğer parçalarla ilgili.Genel olarak düşündüğüm sistem şu şekilde:

i5 6500 İşlemci
    MSI H110M PRO-VD Anakart
    Kingston Hyperx Fury 8GB 2133Mhz DDR4 Black RAM
    WD 1TB Blue Hard Disk
    Thermaltake VERSA N21 Kasa 600W 80PLUS PSU
    SSD'yi ise yine amazondan almayı düşünüyorum OCZ Trion 150 240gb olarak ilerde de bi 8gb ram daha ekleyebilirim yetersiz gelirse

Aklıma takılan 2 konu var

1.Anakart ile ilgili herhangi bi sorun olur mu araştırdığıma göre yeterli olur sanırım sonuçta oc yapamayacağım bi sistem ama emin değilim b150 anakarta ekstra 100tl vermeye değer mi ?
    2.Kasa genel olarak hoşuma gitti almadan önce bi inceleyeceğim ama kullanan varsa onların da yorumunu almak istedim kötü bi kasa derseniz de alternatifleri değerlendirebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andralorn -- 9 Ağustos 2016; 1:25:39 >

• Günceldir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem Topluyorum Yardım
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.