Şimdi Ara

Sİstem topluyorum yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ekte paylaştığım ürünleri almayı düşünüyorum. 1050ti ekran kartı var elimde şimdilik değiştirmeyi düşünmüyorum.
    Parçalar birbiriyle uyumlu mudur? Önerebileceğiniz başka marka model ürünlerede yönelebilirim.

Sİstem topluyorum yardım

Şimdiden teşekkürler.

• Parçalar birbiriyle uyumlu 1050 Ti için çok çok fazla bir işlemci ve anakart seçmişsiniz ama olsun ileride illa ki güzel bir GPU alırsınız. Bu arada tavsiyem o ram için 1600 TL para vermeyin yazık paraya amazon da 16GB 3000mhz ram 1050 TL ye geliyor performans olarak aralarında belki %1-2 anca oynar ama 550 TL cebinizde kalır yada daha iyi şekilde değerlendirirsiniz

• Yardım için teşekkürler. Amazon dışında bir öneriniz olabilir mi bu sisteme hangi ekran kartını alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Class34

Yardım için teşekkürler. Amazon dışında bir öneriniz olabilir mi bu sisteme hangi ekran kartını alabilirim.
    İşlemci 2700X ise GPU olayı bütçeye bakar yani 1080 Ti dahi alsan rahat rahat besleyebilirsin hiç bir sorun olmaz ama tavsiyem şu aralar RX serisi baya uygun satılıyor örneğin RX580 4GB 1300-1400 liraya bulunurken muadili 1060 6GB 2000 lira hatta daha üstü. Ayrıca amazon dışında bir tavsiye vermek istiyorum ama memleket çok pahalı yani 1000 lira üstü bir üründe minimum 200-250 bazen daha fazla kazık yeme durumu var.
  • Parçalar da uyum sorunu göremedim ama anakart hakkında 1-2 şikayet okumuştum boot etmiyor olarak.hoş bütün anakartlar da vardır bu şekilde şikayetler ama yine de söyleyeyim dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WmGMD

Parçalar da uyum sorunu göremedim ama anakart hakkında 1-2 şikayet okumuştum boot etmiyor olarak.hoş bütün anakartlar da vardır bu şekilde şikayetler ama yine de söyleyeyim dedim.
    Sağolasın araştırayım. Başka bir modele mi yönelsem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Class34

Sağolasın araştırayım. Başka bir modele mi yönelsem.

Alıntıları Göster
    Araştırın hocam dediğiniz gibi belki sorunu yaşayan kişilerde başka bir problemden ötürü yaşanmıştır. Çoğu anakartta var böyle şikayetler zaten. Siz araştırın aşırı bir sorun varsa zaten direk önünüze çıkar öyle bir sorun değil ve beğendi iseniz alabilirsiniz tabii.Ben nerede okuduğumu bile hatırlamıyorum belki bir yerde satış sonrası yorumlardan felan olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Oyun sistemi topluyorum ..
    14 yıl önce açıldı
    Sistem İçin Yardım
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.