kasa konusunda bişey diyemeyeceğim ama ekran kartın konusunda sapphire dışında bir markayı düşünebilirsin derim sapphirelerin bazı serielrerinde bios hataları mevcut bu nedenle sonra başına ağrımasın istiyorsan his/palit gibi başka markalara bakabilirsin. benim kullandığım palitin 1 gb lık sonic modeli genel oalrak güzel ama biraz sesli gibi yük altında. onun dışında ati yongalarının bazılarında tam olarak nedeni bilinmemekle birlikte bazı sorunlarda yaşanıyor, belki bazı yerlerde görmüş olabilirsin ben dahil birkaç arkadaşta böyle anlık takılma sorunu yaşanıyor, çok rahatsız edici değil ama sonuçta insanın aklına takılıyo. tespit ettiğimiz kadarıyla sorun ramlerde, psu da veya ekran kartı vendor firmasında değil. bana kalırsa üzerinde biraz daha para koyarak gtx260/280/285 gibi bişeyler alabilirsin. dediğim gibi bütçene göre. onun dışında sistemin kalanı gayet güzel bence. :)
Bu sıraya göre bak derim.Hangisi uygun gelirse alabilrsin.Tercih sırası belli zaten şimdiden hayırlı olsun..
Ekran kartını illa ATI alacağım diyorsan seçimin güzel. Ancak ben başka tekliflere de açığım dersen nVidia GTX260 a da bir bak derim ben. Ayrıca GDDR5 için henüz erken olduğunu düşünüyorum.
Sistem parçaları güzel olmuş, ancak işlemciye gereksiz yatırım yapmışsın bence...
Sorun çıkarmaz, uyumlu bir sistem
İşlemcide iyi olsun uzun süre bana yeni masraflar cıkarmasın istedim.uyumlu diyosan bi problem yoktur dostum sagol.
quote:
Orjinalden alıntı: wooz
kasa konusunda bişey diyemeyeceğim ama ekran kartın konusunda sapphire dışında bir markayı düşünebilirsin derim sapphirelerin bazı serielrerinde bios hataları mevcut bu nedenle sonra başına ağrımasın istiyorsan his/palit gibi başka markalara bakabilirsin. benim kullandığım palitin 1 gb lık sonic modeli genel oalrak güzel ama biraz sesli gibi yük altında. onun dışında ati yongalarının bazılarında tam olarak nedeni bilinmemekle birlikte bazı sorunlarda yaşanıyor, belki bazı yerlerde görmüş olabilirsin ben dahil birkaç arkadaşta böyle anlık takılma sorunu yaşanıyor, çok rahatsız edici değil ama sonuçta insanın aklına takılıyo. tespit ettiğimiz kadarıyla sorun ramlerde, psu da veya ekran kartı vendor firmasında değil. bana kalırsa üzerinde biraz daha para koyarak gtx260/280/285 gibi bişeyler alabilirsin. dediğim gibi bütçene göre. onun dışında sistemin kalanı gayet güzel bence. :)
Daha öncede sapphire kullandım ve sorun yaşamadım hiç hala x1650 pro 521 mb kullanıorum crysis i bile sorunsuz oynadım bu anlamda sorun yaşamadığım içn onu seçtim ama tekrar dediğin modellere bir göz atayım.teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme