Şimdi Ara

Sistem Topluyorum Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben bilgisayarı topluycam fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum!! parçaları almadan önce size sormak istedim anakartımın modelini yazsam bana yardımcı olurmusunuz bilgisayarım 13 yıllık fakat ben toplatmıstım daha öncesinde yardım olursanız sevinirim şimdiden tşkler .......
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 13 yıllıksa yazmana gerek yok pc yi ne için kullanıcaksın onu söyle birde bütce
  • oyun için kullanıcam ama bilgisayarda sorun yok 1,5 ram var 256 ekran kartı var bütçem en fazla 300 fakat işlemci ve diğer ekipmanlar haric bunlar ram ve ekran kartı 300 lira ayırdım sadece ve ram ve ekran kartı alırsam neye göre almalıyım
  • yani oyun için ekran kartı önerirseniz ne önerirsiniz en fazla 250 lira olsun arkadasım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayberksnl -- 1 Mayıs 2012; 21:41:16 >
  • BANA AYRICA UYGUN BİR OKADARDA İYİ OYUN İÇİN BİR İŞLEMCİ ÖNEREBİLRİMİSİNİZ ????
  • yardım edecek yokmu ????????
  • Dostum işlemci olarak pahalı olabilir ama oyun için üst düzey bu işlemci i5 2500k yada i5 2500

ekran kartı olarak amd 6950 6970 yada nvidia gtx560 yada gtx570 alrısan oyunlarda full ayar ısınma kasma olmadan yağ gibi oynarsın daha ayrıntılı bilgi için

ne kadar paran olduğunuda yazarsan daha çok yardım edebiliriz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.