Şimdi Ara

Sistem Upgrade

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba su an elimdeki sistem:

Anakart :p4 titan 533mhz socket 478(ddr uyumlu diil)
    İşlemci :intel celeron 1.70 ghz
    Ekran kartı :Geforce 2 mx400 64mb
    harddisk :30 gb hard disk
    RAM :256 sd ram

bu sistemde parça uyumu açısından uyumlu ve bana coq pahalıya patlamayacak işlemci ekran kartı ve ram ve hard disk önerilerinizi bekliyorum
    birde mevcut anakartıma sata2 harddisklerin olmadıgını duydum dogrumu dogruysa cok bişey kaybettimmi sata olmayan harddisklerden önerilerinizi bekliyorum
    yardımcı olan arkadaslara simdiden tesekkurler

• Bence o sisteme boşa yatırım yapma. Biraz daha birikim yapıp tümden değiştir.
  • aslında mayıs ta askere gitcem o zamana kadar oyalanmak için 2-3 ay için az masraflı ve performans acısından ii bi sistem update etmek istiom
  • quote:

Orjinalden alıntı: HELOMOTO

aslında mayıs ta askere gitcem o zamana kadar oyalanmak için 2-3 ay için az masraflı ve performans acısından ii bi sistem update etmek istiom

paraya yazık etme bence.boşver biraz sık dişini
  • Cümleten katılıyorum,paraya yazık olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SorrowOcean

Bence o sisteme boşa yatırım yapma. Biraz daha birikim yapıp tümden değiştir.

eğer illada değişiklik düşünüyorsanız ram miktarını artırırsanız gözle görülür bir performans elde edeceksiniz
  • hocam idare etsin diyorsan malum mayısa daha 3 ay var ram i 512 ye cıkarıp, ekran kartını 9550 almanı tavsiye ederim gerisine dokunma ve askere giderken de herşeyi satıp parasını bir kenara koy gelince herşey değişmiş olacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.