bu sistemde parça uyumu açısından uyumlu ve bana coq pahalıya patlamayacak işlemci ekran kartı ve ram ve hard disk önerilerinizi bekliyorum birde mevcut anakartıma sata2 harddisklerin olmadıgını duydum dogrumu dogruysa cok bişey kaybettimmi sata olmayan harddisklerden önerilerinizi bekliyorum yardımcı olan arkadaslara simdiden tesekkurler
Bence o sisteme boşa yatırım yapma. Biraz daha birikim yapıp tümden değiştir.
aslında mayıs ta askere gitcem o zamana kadar oyalanmak için 2-3 ay için az masraflı ve performans acısından ii bi sistem update etmek istiom
quote:
Orjinalden alıntı: HELOMOTO
aslında mayıs ta askere gitcem o zamana kadar oyalanmak için 2-3 ay için az masraflı ve performans acısından ii bi sistem update etmek istiom
paraya yazık etme bence.boşver biraz sık dişini
Cümleten katılıyorum,paraya yazık olur.
quote:
Orjinalden alıntı: SorrowOcean
Bence o sisteme boşa yatırım yapma. Biraz daha birikim yapıp tümden değiştir.
eğer illada değişiklik düşünüyorsanız ram miktarını artırırsanız gözle görülür bir performans elde edeceksiniz
hocam idare etsin diyorsan malum mayısa daha 3 ay var ram i 512 ye cıkarıp, ekran kartını 9550 almanı tavsiye ederim gerisine dokunma ve askere giderken de herşeyi satıp parasını bir kenara koy gelince herşey değişmiş olacak
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme