Şimdi Ara

Sistem Upgrade Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar öncelikle herkese merhabalar iyi forumlar dilerim.

şuan sistemimi baştan aşağı yazacağım ve tavsiyelerinize ihtiyacım var.

İşlemci : Amd 8350 4.0 GHZ işlemci
    İşlemci Soğutucusu : Akasa Nero 3
    Ekran Kartı : Powercolor HD 7850 1gb 256 bit.
    Ram : Oem 12 GB
    Kasa : Zalman z3 Plus
    İşlemci Sogutucusu Akasa Nero 3

sistemim bu şekilde belirttiğim gibi fakat performans bakımından eksiklikler seziyorum gerek oyun grafiklerinde gerek işlem hızında sanki bir şeyler yolunda gitmiyormuş gibi geliyor Windows ücretsiz yükseltmesinde 10'a yükseltmiştim fakat oynadığım oyunlarda sıkıntı yaşadığım için tekrar sistemi Windows 7 ye çektim fakat bu seferde performans'da biraz düşüş yaşadığını düşünüyorum, paylaşmış olduğum sistemde ucuz maliyet ile nelerin yerine neler almalıyım bu tarz bir sisteme yakın olup maksimum performans alan arkadaşlar düşüncelerinizi duymak isterim.

şuan oynadığım oyunlar bunlar.
    CSGO
    Point Blank
    LOL

• ssd disk alabilirsin,
    limitin iyi ise e.kartı da güncellenebilir.
  • Oynadığın oyunlara seni sistem çok geliyor.Downgrade yap.
  • forvet09 kullanıcısına yanıt
    120gb ssd mevcut eklemeyi unutmuşum :) ben en iyisimi ramleri ve ekran kartını degiştireyim :)
  • ydagli42 kullanıcısına yanıt
    hocam o dediğiniz gibi olmuyor ne yazık ki :) FPS de ciddi düşmeler yaşıyorum görüntü ayarlarını kısıyorum ozamanda tat vermiyor.
  • 2x8 dual calisan cl9 1600 mhz veya 1866 mhz ram ve rx 470 veya rx 480 alarak sistemi ayaga kaldirabilirsiniz ve son olarak win10'a gecmelisiniz. win7 dx12 desteklemiyor. win10 dx12 destekleyen tek isletim sistemi. yeni oyunlarin cogu dx12 destekliyor. kullandiginiz islemci cok cekirdekli bir islemci. dx12 sayesinde cok cekirdek kullanilabiliyor. yani win7 yaparak islemcinizi ciddi frenliyorsunuz. cok merak ederseniz battlefield 1, quantum break gibi dx12 oyunlarin islemci performanslarina bakarak 2/4 cekirdekli islemcilerin gucsuz kaldigini goreceksiniz. amd'nin tek caresi dx12'dir.

Not: ben genel oyuncu olarak degerlendirdim, sadece bahsettiginiz oyunlari oynuyorsaniz hicbir sey yapmaniz gerekmiyor. Sadece win10 64 bit yapsaniz yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CryptOsmaN -- 10 Aralık 2016; 23:40:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tavsiyelerin için çok teşekkür ederim. ilk olarak işletim sisteminden başlıyorum o halde değişime :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem Upgrade
    14 yıl önce açıldı
    Sistem upgrade için tavsiye.
    3 yıl önce açıldı
    Sistem yükseltme tavsiyesi
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Copamir C kullanıcısına yanıt
    RX 480 Alıp Win 10 yaptıgınız vakit 10 numara olacaktır
  • Benzer sisteme sahip bir kişi olark 7850 2gb versiyonu kulandim ve hiç memnun kalmadığı icin sattim şu 3gb 280x va gayet işimi görüyo ekran katını değiştirmeniz tavsiye ederim bu gün içi ekran karti olark amd 470 480 alabilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.