Merhaba arkadaşlar, yeni bir bilgisayar toplamayı düşünüyorum... Bu konulara çok fazla vakıf değilim; forumlarda genellikle bilgisayar parçalarının birbiriyle uyumlu olmaları gerektiği söyleniyor... Örneğin işlemci-anakart uyumu - ya da ne bileyim - bazı anakartların 512MBlik Ram'i 256'lık çalıştırabildiği vs... ben de aşağıdaki gibi bir sistem kurmayı düşünüyordum, bu sistemde sizce bi' sorun var mıdır, ne tavsiye edersiniz, cevaplarsınız çok sevinirim:
agp nın omru bıtecek agp tavısıyem degıldır =) arkadasın kafa bıraz karısacak ama =)
quote:
Orjinalden alıntı: cLOse_
Merhaba arkadaşlar, yeni bir bilgisayar toplamayı düşünüyorum... Bu konulara çok fazla vakıf değilim; forumlarda genellikle bilgisayar parçalarının birbiriyle uyumlu olmaları gerektiği söyleniyor... Örneğin işlemci-anakart uyumu - ya da ne bileyim - bazı anakartların 512MBlik Ram'i 256'lık çalıştırabildiği vs... ben de aşağıdaki gibi bir sistem kurmayı düşünüyordum, bu sistemde sizce bi' sorun var mıdır, ne tavsiye edersiniz, cevaplarsınız çok sevinirim:
uyumsuzluk yok gözüküyor fakat anakart ta sadece SATA yazıyor yani SATAII desteği varmı bak
Çok teşekkürler...
915 anakrtlarda sataII desteği yok.benim sistemi alacak arkadaşa tavsiyem anakartı 945 çipsetli alsın(120$ civarı) işlemciyi de pentium d 805(150$ civarı) alsın.daha güzel bir sistem olacaktır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme