Şimdi Ara

Sistem ve Kasa Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ofiste tüm gün açık olacak, sadece chrome ve office kullanılacak bir fiyat/performans bilgisayarı toplamak istiyorum. Şöyle bir sistem topladım, sizce uygun mudur?

Sistem ve Kasa Tavsiyesi

Ancak sistemde kasa ve güç kaynağı yok. Bu sisteme uygun, mümkün mertebe sessiz çalışacak ve güç kaynağı içinde olan bir kasa için yardımlarınızı bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slmn227 -- 31 Mart 2016; 23:10:53 >

• Kasa ve güç kaynağı olarak Zalman'ın resimdeki modellerini düşündüm.

Sistem ve Kasa Tavsiyesi

Pcpartpicker sitesinde bu parçaları toplayınca şu uyarıyı veriyor anladığım kadarıyla:

"Bu kasanın ön kısmında usb portları var ama anakartta onun için uygun usb 3.0 çıkış yok." gibisinden bir uyarı. Uyarının orijinali de şu:

"Zalman ZM-T3 MicroATX Mini Tower Case has front panel USB 3.0 ports, but the Asus A68HM-K Micro ATX FM2+ Motherboard does not have onboard USB 3.0 headers."

Anakartta böyle bir eksiklik var mı, bilen, kullanan arkadaşlar??

Ve genel olarak sistem hakkında ne düşünüyorsunuz, uyum açısından bir sorun çıkar mı çıkmaz mı?

Yorumlarınızı bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slmn227 -- 1 Nisan 2016; 11:42:16 >

• Upp!!
  • Uygun sistem ama almışken 350W almaya çalışın kaliteli 350 yeterli olur.

300W yeticekmi bilmiyorum.
  • Zalman'ın 350W lık güç kaynağı lmadığı için 300W'ı seçtim. 400W vardı, onu da seçebilirim. pcpartpicker'da 170küsür watt harcama gibi bir şey diyordu. Aslında kasa olarak linkteki kasayı da düşündüm ama sinerji bilgisayar'da o kasa yoktu. Tüm parçaları ordan topladım şimdilik. Ama alttaki kasayı da alabilirim.

http://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-cmp-350-350w-midt-atx-siyah-kasa.html

Peki bu öndeki usb ve kulaklık çıkışının çalışmama gibi bir ihtimali var mı anakartın desteklememesinden dolayı?

Siz bu sistemdeki Zalman'ı mı yoksa yukardaki linkteki cooler master'dan hangisini tavsiye edersiniz?

• slmn227 S kullanıcısına yanıt
    Güç Kaynagı Fazlasıyla iyi degerler veriyor Zalmanın Alın Sorun Olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IVANGUARDI -- 2 Nisan 2016; 12:53:00 >
  • 7/24 Kasalar için stok soğutucu tavsiye etmem en kötü S40 falan takın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.