Böyle bir sistem yapmayı düşünüyorum. değerli yorumlarınız benim için önemlidir. bir de bunların montajını ben yapabilir miyim acaba? o konuda pek bir bilgim yok da :D
Böyle bir sistem yapmayı düşünüyorum. değerli yorumlarınız benim için önemlidir. bir de bunların montajını ben yapabilir miyim acaba? o konuda pek bir bilgim yok da :D
Olmamıs anakart ekran kartı ve kasa berbat
İşlemci FX 4100 - 6100 Ram soğutuculu 8 Gb ankarta uyumlu herhangi bir marka Ekran kartı 256 bit 1-2 gb (2 olursa daha iyi olur) HD 7850 yada eşdeğeri Kasa en az 500 W güç kaynaklı 80 plus sertifikalı bir kasa Harddisk wd yada seagate sata 3 Anakart 970 çipsetli olursa iyi olur
Genel olarak böyle bir sistem toplamalısın.Ben imzamdaki sistemi (psu gpu cpu ram anakart ) 1200 tl ye topladım.Başarılar...
HARD DİSK : WD 3.5" 1TB CAVIAR BLUE SATA 3.0 7200RPM 64MB CACHE HARDDISK --> 152 TL
Ekran kartını 256 bit olarak değiştirdim ama 279 TL eder mi bilemedim. sanki o fiyatı verdim nasılsa 100 daha verip 2gb alınadabilir. buna bir de sağlam bir power lazım gibi. yani kasa olarak da 250 TL daha bayılırsam 1000Tl yi aşıyorum :(
HARD DİSK : WD 3.5" 1TB CAVIAR BLUE SATA 3.0 7200RPM 64MB CACHE HARDDISK --> 152 TL
Ekran kartını 256 bit olarak değiştirdim ama 279 TL eder mi bilemedim. sanki o fiyatı verdim nasılsa 100 daha verip 2gb alınadabilir. buna bir de sağlam bir power lazım gibi. yani kasa olarak da 250 TL daha bayılırsam 1000Tl yi aşıyorum :(
Şimdi olmuş gerçek 500watt psu yeterli olacaktır... Ucuz yollu bir kasa istiyorsanız aerocool vs-3 500watt seçebilirsiniz...
easybell eyvallah. kasa önerinizi de dikkate aldım. toplamda 1000-1200 TL civarı oldu. ama sistem oldukça başarılı bir şekle dönüştü. zwanig 80 plus kasa önerisi de önemli bir yorum oldu. onu da dikkate alıyorum . bir teşekkür de ona gelsin benden ;)
Sitede kasa satan arkadaşlar vardır.
Uygun bir fiyata güzel bir kasa alabilirsiniz.
Hayırlı olsun şimdiden.
Kasa ve power ı beraber almak zorunda değilsin. Ayrı ayrı alabilirsin kasadan ziyade power daha önemli!!!
anakartı asus veya foxon alabilirsin daha sağlıklı olur ekran kartının çipsetinide nvıdıa al bence
powera o kadar fiyat vereceğime kasayla alırım diye düşünüyorum. neredeyse aynı fiyata geliyor. anakart için asus un modelini de söyleyebilir misin argimax ?
hyperion tşk ettim bu arada ;)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme