bu parçalar(farklı önerilere de açığım) ile yenileme düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim
hem ddr2 hem ddr3 destekleyen combo anakartları önermiyorum.. zaten core2 platformunda ddr3 ün bir getirisi olmuyor.. o nedenle ddr2 destekli anakart öneririm.. şu kartlardan birini düşünebilirsiniz..
işlemci olarak: bütçene göre Q8400 veya Q9550 güzel seçim olur.. ekran kartı: gtx 275 veya ati 4890 şu aralar alınabilir 2 kart.. ram: istediğin gibi seçebilirsin.. şu ürünüde düşünebilirsiniz..
eğer parçaları tek tek değil de komple sistem yenilemesi düşünseydiniz size corei7 sistem öneriridim.. çünkü şuanki sisteminiz kötü değil..biraz eski ama hala iş görür.. sadece ekran kartı güncellemesi ile ömrü uzayacaktır.. elinizde işinizi görebilecek bir core2 sistem varken yine aynı platformda bir sistem almak pek mantıklı gelmedi bana.. elinizdeki sistemi hala değeri varken satıp corei7 sistem de düşünebilirsiniz..
ooppss arkadaşımızın lafının üstüne laf söylememek gerektiğini anladım ben o ne dediyse yaptım zararlı çıkmadım daha
şöle sölim son olarak gear of war ve gta4 orta düzeyden sorunsuz oynayabiliyorum yapmak istediğim beni 2 sene idare edebilecek bi sistem forumlardan takip ettiğim kadarıyla eylül-ekim gibi directx11 geliyor bu yüzden ekran kartını sonraya bırakmalımıyım çünkü 11 gelse bile ilk kartlar pahalı olacaktır ve bunu kullanan oyun sayısı çoksınırlı olacaktır
eski parçalarımı da satmak yerine bir kasa alarak kardeşe bırakcağım öncelikle ram ve işlemci almayı düşünüyorum anakart sona kalacak gibi ama bu aldıklarımı eski anakarımla ne kadar uyumlu kullanabilirm? kısacası kafam baya karışık min 1000tl ayırıcam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme