Kaç gündür forumda oku oku içime fenalık geldi.Yorumlar ve araştırmalarım doğrultusunda fazla para harcamadan şu sistemi kurmaya karar verdim :
Asus M4A87 AMD Phenom II X4 925 Hi Level 2x2 4 GB 1333 MHZ Soğutuculu Axle HD5770 Samsung 1 TB 7200 32 MB Samsung 22X SHS223C Aplus Seenium + 550 W Xilence
Birde bana ucuz ama kaliteli kasaya sığacak bir CPU soğutucusu önerirmisiniz? Birde cahilliğime verin kablosuz internet ve bluetooth için extradan bir donanım alacakmıyım? Yoksa anakartta varmıdır böyle bir özellik?
1 yıl sonra PSU ve ekran kartını da yeniliycem herhalde 1 yıl boyunca sorun çıkmaz oyunlarda.
Herkese şimdiden teşekkürler..
i5 750 almanı öneririm. Ancak sürekli upgare yapıcaksan alma. İ5 750 + 5770 seni 1 yıl çok rahat götürür 550w da zaten birçok ekran kartına yeter. Bir yıl sonra duruma göre 5850 veya gtx460 alabilirsin. Ama 1 yıl sonra ne olur bilinmez bu yüzden önceden karar vermek pek doğru değil
Intel diye tutturmanın bi anlamı yok zarar eden sen olursun, buradaki insanlar senelerini bu işe vermiş ve senin için en iyisini önerebilecek insanlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DcD-Semih -- 23 Temmuz 2010; 15:20:07 >
quote:
Orijinalden alıntı: kocak04
Kaç gündür forumda oku oku içime fenalık geldi.Yorumlar ve araştırmalarım doğrultusunda fazla para harcamadan şu sistemi kurmaya karar verdim :
Asus M4A87 AMD Phenom II X4 925 Hi Level 2x2 4 GB 1333 MHZ Soğutuculu Axle HD5770 Samsung 1 TB 7200 32 MB Samsung 22X SHS223C Aplus Seenium + 550 W Xilence
Birde bana ucuz ama kaliteli kasaya sığacak bir CPU soğutucusu önerirmisiniz? Birde cahilliğime verin kablosuz internet ve bluetooth için extradan bir donanım alacakmıyım? Yoksa anakartta varmıdır böyle bir özellik?
1 yıl sonra PSU ve ekran kartını da yeniliycem herhalde 1 yıl boyunca sorun çıkmaz oyunlarda.
Herkese şimdiden teşekkürler..
Arkadaşlar önerilerini için teşekkürler fakat yukarıdaki sistem farklı yerlerden en ucuza mal olacak şekilde toplanacak. Parçaları birleştirmeyi de öğrenmek açısından kendim yapıcam.Zorlanacağımı biliyorum ama böle olması bilgisayarı tanımam açısından daha iyi olacak. Yukarıdaki sistem toplamda bana 1100 TL gibi bir fiyata gelicek.Yani 1yıl kadar sonrada ekran kartımı ve psu mu yeniliycem.
Şimdi: Bana ucuz ama kaliteli kasaya sığacak bir CPU soğutucusu önerirmisiniz? Birde cahilliğime verin kablosuz internet ve bluetooth için extradan bir donanım alacakmıyım? Yoksa anakartta varmıdır böyle bir özellik?
Kablosuz internet ve bluetoth içinde ek donanım almalısınız malesef anakartlar desteklemiyor.
aynı anakarttan bende alıcam. inceledeğim kadarıyla içerisinde wireless ve bluetooth mevcut değil bunları kullanmak için ayrıca adaptör almak zorundasın. bluetooth u bilmiyorum ama wireless adaptörler 60 liradan başlıyor. ben zyxel adaptör almıştım çok memnun kalmadım o yüzden kablo ile bağlanıyorum çok daha verimli gibi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme