Şimdi Ara

Sistem yükseltiyorum. Parça uyumluluğu hakkında görüşlerinizi bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kachus nickli arkadaşımızdan ASUS P5G41T-M LX LGA775 DDR3 sipariş verdim. Bunun yanında elimde Dual Core E2220 2,4 GHz işlemci var. Bunlara ilave olarak 4 gb 1333 Mhz DDR3 ram alıcam. Ekran kartını daha sonra alırım diye düşündüm para durumundan dolayı. Bu parçalar birbiriyle sorunsuz çalışır mı arkadaşlar. Ayrıca ekran kartı olarak 80 lirayı geçmeyecek şekilde önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler

• güncel !!!
  • http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5G41TM_LX/#CPUS

Buradan cpu support list'e tıkladığınızda anakartınızın E 2220 işlemci ile sorunsuz çalışacağı görünüyor.
    Güzel kart hayırlı olsun.
  • sağolun. ekonomik bişey olsun istedim şimdilik iş görür. işlemci konusunda sorun yok ama ram daha almadım 4 gb 1333 mhz kingston alıcam bu sorun yaratır mı? ekran kartı olarak 80 TL yi geçmeyecek şekilde ne önerirsiniz ?
  • Kingston sorun olmaz. Eğer ekran kartını sıfır alacaksanız 80 Tl lik bir ekran kartı almanıza gerek yok çünkü anakartta entegre gelen onboard ekran kartı 80 tl lik kartla aynı işleri yapar. Fakat 2. el bölümünden bişeyler bakarsanız 8800 GT tarzı ekran kartları beklentilerinizin üzerinde iş görür. Yani ekran kartı aldığınıza değer. Oyun oynarsınız. 80 TL lik sıfır bir ekran kartı ile ancak film seyredebilirsiniz.
  • http://donanim.thgtr.com/donanim/cebinize-en-uygun-hizli-ekran-kartlari-ocak-2011/listede-olmayan-kartlar-ne-olacak-almaya

Bence 90tl civarı hd4850 toxic ler var o fiyata alınır.saat hızları diğer 4850den çok çok yuksek serisinin 512mb 4850lerin en hızlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstan34bul -- 1 Aralık 2011; 23:22:59 >
  • Evet 4850 de çok güzel karttır. Şu an bende o kartı kullanıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok sağolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.