Şimdi Ara

Sistem yükseltme 2000tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: LEON-X

Kasa, psu ve hdd'ler kalabilir.

Anakart, işlemci, ram ve ekran kartını elden çıkarman iyi olur.

Intel Core i5 4590
    MSI Z97-G43 (Hepsi Burada'da kampanyalı fiyatta ve kasa fanı hediyesi var)
    8gb (4*2) 1600Mhz CL9 Ram
    Sapphire R9 280 3gb ekran kartı

bu bileşenlere bakabilirsin.

Kesinlikle bu parçaları almalısın çok iyi parçalar seçilmiş ama dersen ki ben daha iyi ekran kartı istiyorum 280x yada 290 a yönelmelisin bütçen el veriyor zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki aşağıdaki gibi işlemciyi 4460 alıp 290x e veya 290a zorlasam ekran kartını olur mu yoksa gereksiz mi kaçar? bir de hangi marka model ekran kartını seçmeliyim ?
     Sistem yükseltme 2000tl
  • mert.tdg kullanıcısına yanıt
    Leon-x in önerdiğini yap geç hocam uğraşma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • haklısın hocam da leon-x in verdiği sistem 1800e geliyo yaklaşık olarak. gta 5 i ultra ayarlarda oynamak istiyorum ona göre daha fazlasını da vermeyi düşünebilirim ama 280 ile hepsi ultra oynayabiliceksem daha fazla vermem. tabi bunları 1080p için söylüyorum.
  • Başka tavsiyesi olan var mi? Ozellikle ekran kartiyla ilgili.

• Almışken R9 290 alın üst segmentin giriş kartıdır . 280x-gtx770'den 290/gtx970'e geçerken çok ciddi performans artışı var . Bütçeyi zorlayın r9 290 ekleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert.tdg

Başka tavsiyesi olan var mi? Ozellikle ekran kartiyla ilgili.

Leon-x bu işin piridir ben bir çok kez onun tavsiyeleri ile topladım hiç pişman olmadım iyiki var onun önerdiğini gönül rahatlığıyla al arkadaşım

bu da bir seçenek;
     Sistem yükseltme 2000tl
  • krmkkr kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. verdiğiniz anakart pci 2.0 destekli gtx970 veya r9 290 ı sınırlarmı veya 4460 darboğaz yapar mı bu kartlara? 4590 alınmalı mı yoksa fiyat farkı gereksiz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert.tdg -- 25 Nisan 2015; 16:09:25 >
  • quote:

Teşekkürler. verdiğiniz anakart pci 2.0 destekli gtx970 veya r9 290 ı sınırlarmı veya 4460 darboğaz yapar mı bu kartlara? 4590 alınmalı mı yoksa fiyat farkı gereksiz mi?

pci express 2.0 ile 3.0 arasında oyunlarda fark yok. Sentetik testlerde aralarında 1 fps fark var. i5-4460 gtx 980 i bile besler.o konu da bir sıkıntınız olmasın. z97 veya h97 anakart alacaksanız, m2 veya sata express desteği olmalı. yoksa h81 anakartlardan pek bir farkları kalmıyor.
    gözardı edilebilir diyorsanız eğer yazdığınız anakartı alabilirim. peki gta5 için gtx970 mi tercih etmeliyim yoksa r9 290x mi?
  • quote:

gözardı edilebilir diyorsanız eğer yazdığınız anakartı alabilirim. peki gta5 için gtx970 mi tercih etmeliyim yoksa r9 290x mi?

tabiki gtx 970 hocam.
    Cok tesekkurler

Kardeşim 290x brz fazla kaçmaz mı zaten 280 yada 280x bütün oyunları neredeyse ultrada açıyor

• berkanenes kullanıcısına yanıt
    Emin olamadim bende fazla mi gelir yoksa tam mi olur diye. Youtube videolarina bakiyorum ama herkes kafasina gore yaptigi icin ayarlari aradigim cevabi bulamiyorum. Eger bi kaynak varsa bunlari gosteren 280/280x den artan parayla ssd alabilirim.

• quote:

Emin olamadim bende fazla mi gelir yoksa tam mi olur diye. Youtube videolarina bakiyorum ama herkes kafasina gore yaptigi icin ayarlari aradigim cevabi bulamiyorum. Eger bi kaynak varsa bunlari gosteren 280/280x den artan parayla ssd alabilirim.

Kardeşim bence 280x alıp üstüne 120 gb lık SSD alabilirsin

bakalım pazartesi gidip alıcam son dakika karar değiştirmezsem gtx970 alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert.tdg -- 25 Nisan 2015; 22:47:46 >
    Hayırlı olsun kardeşim :)

Sağol hocam :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.