Şimdi Ara

Sistem Yükseltmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aşağıdaki sisteme sizce bir yükseltme gerekir mi ? Bütün oyunları hala orta-iyi kalitede oynayabiliyorum, ama sistemin artık biraz güncellenmesi gerekiyor gibime geliyor, çünkü ultra kalitelere artık çıkamıyorum. Sistemi yaklaşık 2 sene önce Eksen'den almıştım, sağolsun oradaki arkadaş iyi bir sistem yaratmış sanırım, bu zamana kadar performanstan yana pek bir problemim olmadı. Sistemin ana amacı oyun oynamak ve Blu-ray kalitesinde film izlemek olacak. Bütçem 2000TL civarı..

CPU : i7 950 3,10 Ghz
    Ekran Kartı : Zotac GTX 480 AMP ( ZOTAC GeForce GTX 780 vs. ZOTAC GeForce GTX TITAN 6GB arasında oyun oynarken çok bir fark olur mu ? Bu ikisi bana iyi gözüktü, bunlarla ilgili feedback verebilecek birileri var mı ? Bir de 480 AMP bulup alıp SLI yapsam bunlar kadar bir performans alabilir miyim ? Bir yandan 480 AMP çöp olsun pek istemiyorum.)
    Mainboard : Gigabyte X58-USB3
    PSU : Xilence 800 Watt
    Kasa : A+ Marka en büyük boy önde ve yanda büyük fanları var ( Dolayısıyla yer sıkıntım olacağını zannetmiyorum)
    Ram : Kingston Hyperx 6GB DDR3 1600(3lü kit)
    HDD : Maxtor 500GB ( HDD çok eski bunların teknolojisi değiştiyse buradan bir hız arttırımı söz konusu olabilir.)

Bilgisayarı bir yüksek inçli bir TV'ye bağlamak istiyorum bir de, sizce SHARP LC60LE652E iş görür mü ?

Şimdiden çok teşekkürler..

• Arkadaslar,

Kimseden bir fikir yok mu? Bugun tv+homr theater isini hallettim bilgisayar icin sizlerin fikirlerine gore hareket edecegim, lutfen bir yardim arkadaslar..

Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caca4123

Arkadaşlar Selamlar,

Aşağıdaki sisteme sizce bir yükseltme gerekir mi ? Bütün oyunları hala orta-iyi kalitede oynayabiliyorum, ama sistemin artık biraz güncellenmesi gerekiyor gibime geliyor, çünkü ultra kalitelere artık çıkamıyorum. Sistemi yaklaşık 2 sene önce Eksen'den almıştım, sağolsun oradaki arkadaş iyi bir sistem yaratmış sanırım, bu zamana kadar performanstan yana pek bir problemim olmadı. Sistemin ana amacı oyun oynamak ve Blu-ray kalitesinde film izlemek olacak. Bütçem 2000TL civarı..

CPU : i7 950 3,10 Ghz
    Ekran Kartı : Zotac GTX 480 AMP ( ZOTAC GeForce GTX 780 vs. ZOTAC GeForce GTX TITAN 6GB arasında oyun oynarken çok bir fark olur mu ? Bu ikisi bana iyi gözüktü, bunlarla ilgili feedback verebilecek birileri var mı ? Bir de 480 AMP bulup alıp SLI yapsam bunlar kadar bir performans alabilir miyim ? Bir yandan 480 AMP çöp olsun pek istemiyorum.)
    Mainboard : Gigabyte X58-USB3
    PSU : Xilence 800 Watt
    Kasa : A+ Marka en büyük boy önde ve yanda büyük fanları var ( Dolayısıyla yer sıkıntım olacağını zannetmiyorum)
    Ram : Kingston Hyperx 6GB DDR3 1600(3lü kit)
    HDD : Maxtor 500GB ( HDD çok eski bunların teknolojisi değiştiyse buradan bir hız arttırımı söz konusu olabilir.)

Bilgisayarı bir yüksek inçli bir TV'ye bağlamak istiyorum bir de, sizce SHARP LC60LE652E iş görür mü ?

Şimdiden çok teşekkürler..

Anakartınıza uyan daha iyi bir işlemci bulamazsınız.
    Yani bulursunuz da (ikinci el 960X vb) hem aldığınıza değmezler, hem de aşırı pahalılar.

Anakart-işlemci değişimi şart. Ancak 2000 TL ile bunlara bir de 780 vb ekleyemezsiniz.

• ekran kartını güncellemen yeterli ama o da şu an için yeterli gözüküyor, sli'ı unut sakın bulaşma
  • Çok teşekkürler arkadaşlar, peki sadece HDD'yi değiştirip işletim sistemi için SDD ve depolama için HDD gibi bir hareket yapsam hız açısından güzel bir yatırım olur mu ? Bu tarz bir iş için tavsiye edeceğiniz ürün bulunur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: caca4123

Çok teşekkürler arkadaşlar, peki sadece HDD'yi değiştirip işletim sistemi için SDD ve depolama için HDD gibi bir hareket yapsam hız açısından güzel bir yatırım olur mu ? Bu tarz bir iş için tavsiye edeceğiniz ürün bulunur mu ?

hdd yi seagate 1tb yapıp ekran kartını değiştirmenizi tavsiye ederim bütçe belirtirseniz daha iyi yardımcı olabilirim (gtx 780 vs gtx titanhttp://gpuboss.com/gpus/ZOTAC-GeForce-GTX-780-vs-GeForce-GTX-TITAN )

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla aslında 2000TL ve üstü bir bütçem var, bu parayı sadece hdd ve ekran kartına yatırabilirim, şu anda okuduklarım kadarıyla 780 ti ve 780 titan arasındayım biraz, hangisi daha iyi bir karar ? Bir de SDD çok kafamı çeliyor, tavsiye etmez misiniz ? Seagate 1tb ile benim eski maxtor 500gb(7200rpm'di) arasında çok bir fark olur mu performans açısından, ondan çok emin olamıyorum ne dersiniz ?
  • SSD+HDD+Ekran kartı al yemede yanında yat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Detected-Ali -- 4 Şubat 2014; 10:11:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.