Şimdi Ara

Sistemde ertelenen maç ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu maçlardan biri ertelendi o zaman 9 maç sistem 2 mi uygulanacak = 36 TL Bayiden gidip farkını mı isteyeceğiz nasıl oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestronur -- 26 Ocak 2014; 17:23:00 >

• aralarından bazılarına bende oynamıştım güzel kuponlar
  • Beyler 10 maç sistem 2 = 45 TL

Bu maçlardan biri ertelendi o zaman 9 maç sistem 2 mi uygulanacak = 36 TL Bayiden gidip farkını mı isteyeceğiz nasıl oluyor?
  • O oran 1 sayılacak.Atıyorum 10 maçın 8 i yattı 1 i tuttu 1 i de ertelendi.
    Tutanın orranı 4 diyelim.Ertelenende bir sayılıyor sistem iki oldğu için 1x4 den 4 lira alıyorsun.1 orandan tutmuş sayılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antebi

O oran 1 sayılacak.Atıyorum 10 maçın 8 i yattı 1 i tuttu 1 i de ertelendi.
    Tutanın orranı 4 diyelim.Ertelenende bir sayılıyor sistem iki oldğu için 1x4 den 4 lira alıyorsun.1 orandan tutmuş sayılıyor.

Bunlar İY/MS maçları ama 10 maç yaptım sistem2 de 45 TL verdim. Bu maçı neye göre 1 sayacaklar o zaman 9 tane İY/MS sistem2 36 TL yapar. Ücret farkını iddaa cebe mi indiriyor yani ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maestronur

quote:

Orijinalden alıntı: antebi

O oran 1 sayılacak.Atıyorum 10 maçın 8 i yattı 1 i tuttu 1 i de ertelendi.

Bunlar İY/MS maçları ama 10 maç yaptım sistem2 de 45 TL verdim. Bu maçı neye göre 1 sayacaklar o zaman 9 tane İY/MS sistem2 36 TL yapar. Ücret farkını iddaa cebe mi indiriyor yani ?

Ücret farkı değil.O maçın oynanıp yattığını düşün en azından hiç para alamayacaktın.Derin bir matematiği varda olayı sana nasıl anlatacağımı bilmiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.