Gaming değil de Gaming 100ME seçmemin amacı açık konuşmak gerekirse dizaynı, arada başka bir fark olduğunu düşünmüyorum. Fakat Quadro K4000 kartıyla bunun arasında gidip geliyorum. Cuda çekirdek sayısında GTX970 çok daha üstün ve çok daha yeni nesil. Bugünkü araştırmalarım sonucunda After Effects Ray-Traced özelliğinde 970'de bir sorun olduğunu gördüm. https://www.youtube.com/watch?v=MmMwmq3eifk
Sizin bütün önerilerinize açığım. Şimdiden teşekkür ederim. Farklı bir kart önerisinde de bulunabilirsiniz.
Öncelikle şunu söylemek istiyorum 23 yaşında genç birinin elinden geldiğince Türkçe imla kurallarına dikkat ettiğini görmek gerçekten sevindirici.
Gelelim soruna öncelikle anladığım kadarı ile bu bilgisayar %80 oranla iş için kullanılacak tavsiyem profesyonel bir ekran kartı kullanmandan yana olacaktır. Yalnız ben şöyle bir öneride getirmek isterim profesyonel kartlarda amd firepro ürünlerini de incelemeni tavsiye ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Lacano
Öncelikle şunu söylemek istiyorum 23 yaşında genç birinin elinden geldiğince Türkçe imla kurallarına dikkat ettiğini görmek gerçekten sevindirici.
Gelelim soruna öncelikle anladığım kadarı ile bu bilgisayar %80 oranla iş için kullanılacak tavsiyem profesyonel bir ekran kartı kullanmandan yana olacaktır. Yalnız ben şöyle bir öneride getirmek isterim profesyonel kartlarda amd firepro ürünlerini de incelemeni tavsiye ederim.
Dediklerinizi dikkate alacağım. Bence de profesyonel bir kart daha iyi olur. AMD ekran kartlarında iş istasyonu için kullanılacaklar arasındaki kartlar aslında çok çok iyi, fakat ne yazıkki Adobe bu konuda çok katı ( Araştırdığım kadarı ile ). Ray-Traced özelliğini sadece Nvidia kartlarda kullanabiliyoruz :/ ( Cuda çekirdekleri ile aktif oluyor, sanırım bu sebepten ) Yine de daha araştıracağım. Şuan aklım Nvidia Quadro K4000'den yana. Ayrıca teşekkür ederim :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme