Şimdi Ara

Sisteme ne lazım sizce?[:o]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Anakart : Gigabyte GA-ma770-ds3
    İşlemci : AMD Athlon(tm) 64 x2 Dual Core Processor 4200+ 2.20 GHz
    Ekran Kartı Asus NVDIA Geforce GT430 1GB 128 bit
    Ram: 6 GB DDR2
    Power: 220 V

Sistem Hangi oyunları Kaldırır Arkadaşlar Sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stcn -- 9 Şubat 2016; 2:06:22 >

• Sistemi komple değiştir. Çok eski donanımlar mevcut sisteminde. Güncel oyunlar bu sistemi fazlasıyla aşar.
  • Komple değiştirmek için yazmadım kardeşim eksik olan nedir düşük kalan yada önerisi olan ona göre ? güncel oyundan kastın nedir
  • Bende athlon ııx2 vardi baya once sanirim 7 yil oldu su an o sistemle kullandigim ayni anakart ayni ramlerle sadece islemci degistirerek sistemimi kullaniyorum ma785gm ush2 var bende ddr2:) athlon ıı x2 240 i babamin pc ye taktim oda hala calisiyor anakartin bios update ile phenom ıı destekliyorsa phnm ııx6 islemci tak 1066 ram tak ramlerin 800 se ekran kartini sat 6750 falan al az masrafla seni 2 3 yil rahat goturur kimsenin dedigine kulak asma:)

bak usenmedim baktimhttp://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-ma770-ds3_20 sende bakabilirsin anakartin phenomıı x6 ya kaar destekliyor dipnot o psu yu sistem guncellersen mutlaka degistir en az80+ 500 550w takmalisin phenom 125w ceker aman dikkat....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RPDiFOR -- 11 Şubat 2016; 17:20:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rpdifor Allah razi olsun kardesim bakmissin ugrasmissin pmde bakarmisin sana zahmet

• Ok whatsapp a ekledim seni ordan yada bursan msg yoluyla yardimci olabilirim

• DDR2 6gb ram bir yanlışlık var ddr2 maksimum 4 gb destekler.
  • 4 slot var
  • JackTim kullanıcısına yanıt
    Nasıl bir alaka kurdun bilemiyorum ama 64bit işlemcilerde 192 gb kadar ram desteği vardır, yalnızca Windows home sürümü yanlış hatırlamıyorsam 8 gb kadar destekliyor diye biliyorum yani 6gb çok rahat destekliyor. Ama işletim sistemi 32bit ise üst sınır 4 gb diye biliyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.