Şimdi Ara

Sisteme öneriler bekliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Forumda takip ettiğim kadarıyla apu destekli sistemler pek tavsiye edilmiyor ancak yapılan testlerde performanslarının hiç de kötü olmadığını düşünüyorum -tabii f/p baz alarak-. O yüzden 3d yapı modelleme yapabileceğim ve arada dota 2 gibi mmorpg tarzı oyunlar oynayabileceğim bir bilgisayar topladım kendimce. Yardımlarınıza ve önerilerinize açığım her şekilde.

Amd A10 7850K FM2+ Soket 3.7 GHz 4MB Cache 32nm işlemci + R7 GPU (440TL)

Gigabyte F2A88X-D3H Amd A88X FM2+ Soket 2400MHz O.C. DDR3 Sata 3.0 Usb 3.0 Anakart (237TL)

Kingston 8GB (2x4GB) HyperX Beast 2400MHz DDR3 CL11 Performans Ram (270TL)

Dark Cobra 600W 2x12cm Fan SSD Ready ATX Siyah/Kırmızı Oyuncu Kasası (195TL)

Seagate 1 TB 7200 Rpm Sata3 3.5'' 64 MB Sabit Disk (142TL)

Toplamda sistem 1284 TL tutmakta ve benim bütçem de maximum bu civarda. İlerleyen zamanlarda r7 250 ekleyerek crossfire yapmayı da düşünüyorum. Güzel bir fan bulup psu da desteklerse OC de düşünüyorum.
    Yorumlarınızı, önerilerinizi bekliyorum.

• ramleri 2400 Mhz almanın bir anlamı yok işlemci zaten 2133 Mhz destekliyor

http://www.amd.com/tr-tr/products/processors/desktop/a-series-apu#

Kasayı da Dark yerine Cooler master yada corsair marka tercih etmeni tavsiye ederim.
  • ozertiger kullanıcısına yanıt
    Güzel düşünmüşsün.Sistemin güzel.Beğendim.
  • StarForce kullanıcısına yanıt
    İşlemcinin 2133 mhz desteklediği bir gerçek ama 2400 mhz ile daha iyi performans sağlandığı söyleniyor;
    http://www.phoronix.com/scan.php?page=article&item=amd_ddr3_2400mhz&num=2

olabildiğince bütçeden kısmak için dark seçmiştim, coolor masterın o kadar ucuz modelleri var mıdır hiç bakmadım bile :) hemen bakıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.