Şimdi Ara

Sisteme yorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar toplamayı düşündüğüm bir sistem var, siz de bileşenler hakkında fikirlerinizi söylerseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

İşlemci : Core i5 2400 Soket 1155 3.1GHz 6MB Cache 32nm

Anakart : MSI Z68MA-G45(B3)Intel Z68 Soket 1155 DDR3 2133MHz DVI&HDMI SATA 3.0 USB 3.0

Ekran Kartı : MSI GTX560 Twin Frozr II/OC GDDR5 1GB 256Bit Nvidia GeForce DX11

HDD : Seagate 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 32MB Cache 7200Rpm

Ram : Corsair 8GB (2*4GB) Vengeance 1600MHz CL9 Dual Kit

Kasa : Thermaltake VL86021W2E V3 600W MidT ATX SİYAH

• işlemci olarak i5 2500k alınabilir

ayrıca ekran kartı olarak ti modeli alınız

MSI 1GB GTX560 TI TWIN FROZE II OC GDDR5
    http://www.trdukkan.com/ProductDetails.asp?productid=10809
  • Ramlere o kadar para vermeyin 4gb tek modül alın sonradan eklersiniz, işlemciyi 2500K yapın, bu çok daha önemli.

Ekran kartını da GTX560Ti alın aksi halde düz modele boşuna para vermeyin, hatta HD6950 1GB çift fanlı soğutmalı PowerColor alın 500 TL daha performanslıdır,Ti'lerden de...

Harddiski 500gb yapın, anakartı mAtx almayın, sonuçta Raid 0 kurmak için de 2x500gb daha ideal oluyor 1TB hastalığını anlamıyorum herkes direk 1Tb alıyor o paraya iki tane disk alınıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

Ramlere o kadar para vermeyin 4gb tek modül alın sonradan eklersiniz, işlemciyi 2500K yapın, bu çok daha önemli.

Ekran kartını da GTX560Ti alın aksi halde düz modele boşuna para vermeyin, hatta HD6950 1GB çift fanlı soğutmalı PowerColor alın 500 TL daha performanslıdır,Ti'lerden de...

Harddiski 500gb yapın, anakartı mAtx almayın, sonuçta Raid 0 kurmak için de 2x500gb daha ideal oluyor 1TB hastalığını anlamıyorum herkes direk 1Tb alıyor o paraya iki tane disk alınıyor...

mATX anakartın dezavantajları nelerdir?
  • @mebrar

Kardeşim ufak anakartlarda C.Fire vb. işlem yapınca pci slotlarını kullanamazsınız, ses kartı vs. takmak istesen takamazsın, ayrıca Atx anakartlara göre biraz daha sıcak çalışırlar, en azından benim gözlemlediğim bu oldu, bana göre anakart kasayı tamamen kaplayacak rahat rahat montaj yapılmaya müsait olmalı ben her zaman Atx yapıda olan anakartları tavsiye ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

@mebrar

Kardeşim ufak anakartlarda C.Fire vb. işlem yapınca pci slotlarını kullanamazsınız, ses kartı vs. takmak istesen takamazsın, ayrıca Atx anakartlara göre biraz daha sıcak çalışırlar, en azından benim gözlemlediğim bu oldu, bana göre anakart kasayı tamamen kaplayacak rahat rahat montaj yapılmaya müsait olmalı ben her zaman Atx yapıda olan anakartları tavsiye ederim...

Anladim. Bundan onceki anakartimolan p8p67-m e gore farki ben de hissediyorum ve anakartin kasayi kaplama hissiyati daha iyi. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mebrar -- 15 Eylül 2011; 0:42:26 >
  • LEON-X yorumlarınız ve önerileriniz için teşekkürler, yalnız zaten benim yukarıda yazmış olduğum anakart mATX değil Extend ATX , o yüzden sorun olacağını zannetmiyorum. Bir de 1TB tercih etmemin nedeni çok sayıda film indirdiğim için, size göre 1TB yerine 2x500GB mı tercih etmeliyim ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.