Şimdi Ara

Sistemi Aldım (SSLİ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Altına...
  • Keske daha butceniz olaydi da ekran kartini gtx970 olsaydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle hayırlı olsun, bence Asus 270X'e verilen paraya yazık. Çok az farkla Sapphire R9 280 DUAL-X alınırdı 612 Lira.

Diğer husus ise HDD. Green yerine Blue modelini sçemeniz iyi olurdu. Bu iki parçayı değiştirmenizi öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 27 Ocak 2015; 11:48:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: J3yLeonardo

Kasanın malzeme kalitesi süper full çelik sanırsam soğutmasıda süper çok sessiz bence.

Kasa önden nasıl görünüyor?

• Y2kmtt kullanıcısına yanıt
     Sistemi Aldım (SSLİ)
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    Fena değilmiş ama corsair champ serisi benim daha çok hoşuma gitti
     Sistemi Aldım (SSLİ)

• Hayırlı olsun.
    Keşke ekran kartı 280x dual-x alsaydınız HDD yi de wd blue almanız daha iyi olurdu ama sizin içinize sindiyse ne âla.

• quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Öncelikle hayırlı olsun, bence Asus 270X'e verilen paraya yazık. Çok az farkla Sapphire R9 280 DUAL-X alınırdı 612 Lira.

Diğer husus ise HDD. Green yerine Blue modelini sçemeniz iyi olurdu. Bu iki parçayı değiştirmenizi öneririm.

+1111

İşletim sistemi ile kullanmak sıkıntı green serisi hddleri depolama amaçlı kullanılır genelde konuyu açan arkadaşım r9 280 olayına da aynen katılıyorum.

Bide h81 gamer yerine msi z97 g43 yada h97 bir anakart neden tercih etmediniz çözemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaanx -- 27 Ocak 2015; 12:42:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayirli olsun gule gule kullan

• Güle güle kullan dostum
  • Hayırlı olsun hocam, ekran kartını bir tık yükseltip R9 280 3GB 384BİT yapsaydınız daha uzun ömürlü ve daha performanslı bir pc olurdu. Ek olarak SSD almanız PC'nin gerçek gücünü ortaya koyacaktır
  • Öncelikle hayırlı olsun benim sorum anakart ile ilgili olacak. Anakartın üstündeki ses kartı ile ilgili düşünceleriniz nelerdir? Anladığım kadarıyla daha farklı bir ses çipi bulunduruyor. Ben müzik dinlemeyi seviyorum. Bir farklılığını gördünüz mü? Oyunlarda, filmlerde,müziklerde vs.
  • Bende nerdeyse aynı sistem r9 280 var ramleri 4 aldım anakartta z97 pcmate hayırlı olsun bu arada

• Hayırlı olsun.

• mertozsen340 M kullanıcısına yanıt
    Evet hocam anakart bilgisinde daha kaliteli ses diyor ama pek farketmedim biraz dikkatsizimdir..
  • H81 gamer cok dogru tercih olmus ama hddyi blue yapin ve ekran kartini r9 280 dual-x alin bence

• kısmetse 3 sene sonra hocam :D...
  • J3yLeonardo J kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun dostum
  • 30 lira farka R9 280 almak varken bütçe mi sorun oldu bilmiyorum ama imkanın varsa beri iade edip 280 alman daha iyi olacaktır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: J3yLeonardo

Bu cuma günü ankara vatan söğütözü mağazasından satın aldım 2100 tl tuttu mükemmel bir sistem oldu bence şu ana kadar oynadığım tüm oyunları ultra 1080p'de kasmadan oynatıyor kasa ayrı bir güzel çok çok iyi bir soğutması var..

Parça Listesi

Intel Core i5 4460 Soket 1150 3.2GHz 6MB Önbellek 22nm İşlemci

ASUS H81 GAMER Intel H81 Soket 1150 DDR3 1600MHz DVI&VGA Anakart

CORSAIR 8GB (2x4GB) Vengeance DDR3 1600MHz CL9 Dual Kit Ram

Asus R9 270X DirectCU II TOP 2GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı

WD 3.5" 1TB Caviar Green Intellipower Sata 3.0 64MB Cache Harddisk

XIGMATEK ASGARD 382 PURE BLACK EDITION 600W MidT ATX SİYAH KASA

Sistemi Aldım (SSLİ) Sistemi Aldım (SSLİ)

hayırlı olsun kardeş benim sistemin çok benzeri

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.