Şimdi Ara

sistemi biraz kurcalasak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: oskurrr

quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Monitör , Klavye , mause , DVDW eklememişsiniz...

Ayrıca 7870xt de cogunlukla ses sıkıntısı yaratırken hala onu tavsiye etmenize şaşırdım...

ben kullanıyorum sıkıntısı olsa önermem.

Sizde sıkıntı yok diye olmayacak anlamına gelmiyor... Bakın bunu la ilgili forumda kaç tane konu açıldı... Yerli yabancı forumlarda bir dünya konu var bunun la ilgili... Sonucta önermesine önerilir ama önerirken bunun olabileceğide belirtilmeli diye düşünüyorm ...

Bende Coil Whine var evet ama duymak için sistemin boşta ve kulağınızın kasaya dayalı olması gerekiyor. Çok fazla büyütülecek birşey değil bu coil whine olayı (Zamanında aşırı derece büyütmüş,foruma konu açmış biri olarak söylüyorum bunu). İnsan bir süre sonra alışıyo ve sesi duymuyo,en azından bende öyle oldu. Kaldı ki fiyatına göre gerçekten iyi performansı var. Ama herkesin görüşüne saygı duyulmalı tabiki de.

Edit : Yanlışlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drumevo_DI -- 15 Ağustos 2013; 11:08:06 >

• Drumevo_DI kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi özellikle SES göreceli bir konu. Ama alacak olan insanın en azından böyle birsorunla karsılasa bileceğini bilmesi gerekiyor ha sonradan tercih eder etmez kendisi bilir tabiki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhangokhan33

quote:

quote:

Ayrıca 7870xt de cogunlukla ses sıkıntısı yaratırken hala onu tavsiye etmenize şaşırdım...

ben bjk_murat sayesinde ne kasalar topladım ama şu ekran kartı işinde nasıl ses çıkartıyor anlamadım yani diğer odalar sesi duyuyormu ?

yahu yok naptın alttaki arkadaşın dediği gibi ortamın çok sessiz olması lazım o da zaten her sn çıkmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mystroeren

Usta kasayı corsair 200R 550w yaptık. Rami 1600Mhz e düşürdük. şimdi ben toplarken sistemi 3570k üstüne topluyordum. bu işlemciye daha ucuz bir anakart mı yapsak. yoksa anakart ve işlemciyi amd yapıp monitörü AOC 21.5" E2262VW dan PHILIPS 21.5" 227E4LHAB/00 ya mı yükseltsek.

bu şekilde kalsın sistem monitör zevkine kalmış.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gokhangokhan33

quote:

quote:

ben bjk_murat sayesinde ne kasalar topladım ama şu ekran kartı işinde nasıl ses çıkartıyor anlamadım yani diğer odalar sesi duyuyormu ?

yahu yok naptın alttaki arkadaşın dediği gibi ortamın çok sessiz olması lazım o da zaten her sn çıkmıyor.

peki hd7970 alsam daha iyimi birde middle tower kasaya sığarmı sonradan crossfire yaparım belki ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Usta kasayı corsair 200R 550w yaptık. Rami 1600Mhz e düşürdük. şimdi ben toplarken sistemi 3570k üstüne topluyordum. bu işlemciye daha ucuz bir anakart mı yapsak. yoksa anakart ve işlemciyi amd yapıp monitörü AOC 21.5" E2262VW dan PHILIPS 21.5" 227E4LHAB/00 ya mı yükseltsek.

bu şekilde derken amd versiyonu mu diyorsun.
    işlemci : fx 8320

Anakart : MSI 990XA-GD55 AM3+ AMD 990X+SB950 DDR3 2133MHZ(O.C)

ekran kartı : Sapphire Radeon HD7850 2GB OC

böylece monitöre daha fazla para kalmış olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

bu şekilde derken amd versiyonu mu diyorsun.
    işlemci : fx 8320

Anakart : MSI 990XA-GD55 AM3+ AMD 990X+SB950 DDR3 2133MHZ(O.C)

ekran kartı : Sapphire Radeon HD7850 2GB OC

böylece monitöre daha fazla para kalmış olur.

kardeşim 1 numaralı amaç oyunsa benim yazdığım sistemden bir parça bile düşülmez.

yok arada oynarım diyorsan veya ultra takıntım yok diyorasn 7850 e düş monitörü istediğin gibi al.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.