Bu arada ekran kartina takilip sizin sistemle ilgili yorumu es gecmisim,conroe icin ozellikle anakartlarini pahalli diye belirtmissiniz ancak sizin sectiginiz am 2 anakart da cok ucuz degil,tavsiyem sisteminizden dvdromu cikarark(tabii surekli dvd den dvd ye kayit yapmiyor iseniz) kdv dahil yaklasik 26 dolar gibi bir tasarruf ve bu farki suan alacaginiz am2 nin ustune ilave ederek anakartinizi da 160 dolar ciivarinda conroe icin uygun bir model almaniz.Boylece size gelecek ek yuk sadece conroe ya vereceginiz 100 dolarlik bir fark olacaktir,bu da sifir ve gelecege yonelik bi sistem icin hem daha iyi yatirim hem de daha fazla performans demektir.
geleceğe yönelik işlemci yatırımına kesinlikle inanmıyorum. Hangi gelecekten bahsediyosunuzki. İntel yeni bir işlemci çıkardı ortalık toz duman. Daha amd buna karşılık verecek , 2007 de 4 çekirdekli işlemciler çıkacak. vs.... bunun sonu gelmez. Herkes core 2 duo almayı düşünüyor. ancak fiyatı 210$+kdv. Kimsede demiyorki 230$+kdv lik amd 3500+ işlemci 98$+kdv ye düştü. Bu güzel bir fısattır. lütfen bunu değerlendirin.
bu linkte gördüğümüz gibi oyunlarda hala tek çekirdek hakim.Test birincisiyle 3500+ arasında %10 fark var. Bunu oyun oynarken farketmek bile çok güç. Ama 110$+kdv lik bir hoparlör setine hiç birşey demem.Arkadaş seçtiği monitörü uzun yıllar kullanabilir.İşlemcinin ise bir-iki yıl sonra esamesi bile okunmaz.
arkadaşlar saolun ilginiz için,şunu söyleyim şimdi conreo cok cazip elbette amd nin 1000 $ lık işlemcisine kafa tutuyo en düşük modeli bile 0/c ile.ama sonucta oyun ağırlıklı bi sistem de conreo su asamada gereksiz gelio anakartla birlikte 200$ a yakın bi fark cıkıyo ortaya , nasıl olsa fiyatlar inecek benim bu am2 3500 sürünmeye başladığında bu işlemciler 100 $ civarında olcak piyasada anakartlarda öyle,o yüzden gereksiz buluyorum,x2 3800 de daha önce dediğim gibi oyunlarda tek cekirdek den zayıf şu an için,tmm masaüstünde cok daha ii performans alırım elbet ama yapacağım abartı bi işlem de yok acıkcası,bana yetecek konfigirasyon en makulu diye düşündüm.son teknolojiyi her zaman 1-2 adım geriden takip etmek gerektiği kanısındayım.
sisteme baktığımda lüks kacacak bir 19" lcd monitör var ama fiyat 2.250 ytl civarına cıktı.o parcaya 10 $ daha ekle hazır almışken bu parcaya 20 $ daha ekle daha iyisi olsun derken 1500$ a cıktım.
bide şunu söyleyim sistem almaya 1.5 ay önce karar verdiğimde athlon 3000 ve asus a8n5 mi ne board unu alıp kurtulcaktım.bi anda am2 cıktı amd fiyat kırdı conreo cıktı afalladım sahsen sistem secmek dert oldu.
sli borda ihtiyacın var mı? ayrıca fazladan bir dvdroma ihtiyacın var mı? özellikle sli anakartı düşün derim? ati alırsan zaten çöp olacak bir özellik. maksat dış ticaret açığı artmasın...
bence lcd yi 17'' yap artan parayı işlemciye yatır yada ekran kartına
ben bugün aldım ve daha yeni toplayıp programları kurabildim
hızı iyi gibi bilemiyom yorgunluktan kendimde değilim yarın belli olur
ASUS M2NPV-VM ANAKART AMD AM2 3500 TWİNMOS 2*512 MB 533 MHZ SEAGATE 250GB SATA2 NCQ ST3250620AS ASUS TA5A1 350W KASA LG H20L DVDRW
805 liraya aldım 12 taksit
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme