Şimdi Ara

Sistemi en az kasan en iyi antivirüs programı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
6.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • KESİNLİKLE NOD32 SMART SECURİTY ZATEN ÖDÜLDE ALMIŞ. PİYASADAKİ EN İYİ VİRÜS PROGRAMIDIR!!
  • Kesinlikle nod32,kasma sıfır.
  • norton internet security 2010 kullanıyorum lisanslı kesinlikle öneririm. kaspersky kullananlar bir ekran görüntüsü koysunda ne kadar ram harcıyor çalışırken görelim nortonun 2 katı nerdeyse. Kaspersky pure sürümü hariç yaramaz arkadaşlar
  • Arkadaşlar Aranızda Avira kullanan yok mu ?

2008 -2009 yılın en iyi antivirüsü , mükemmel tespit oranı , sistem kasmaması , kulanışlı arayüzü. avira kulllanın derim. nod 32 ,avast, kaspersky,Trend micro piyasa gerisinde kaldı. denemeniz için 3 aylık lisans key dağıtılıyor. Url aşağıda sayfayı beğenip yazıyı beğenmeniz yeterli.

http://www.facebook.com/AviraTR
  • Arkadaşlar ben kaspersky2010 kurdum ama netlimiter var pcde ne download yapsam net limiter gösterir ama kasperskydan sonra göstermez oldu fikri olan varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRuTaLHeRo

norton

norton en çok kasanırıdr
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet188

Arkadaşlar Aranızda Avira kullanan yok mu ?

2008 -2009 yılın en iyi antivirüsü , mükemmel tespit oranı , sistem kasmaması , kulanışlı arayüzü. avira kulllanın derim. nod 32 ,avast, kaspersky,Trend micro piyasa gerisinde kaldı. denemeniz için 3 aylık lisans key dağıtılıyor. Url aşağıda sayfayı beğenip yazıyı beğenmeniz yeterli.

http://www.facebook.com/AviraTR

Ben de avira kullanıyorum. Pek fazla kastığı söylenemez. İşimi görüyor.

AVG ve Avast ı hiç beğenmedim. Kaspersky mükemmel fakat kasma sorunu yaşadım. McAfee ise herhangi bir dosyayı tarayacağım zaman acayip yavaş kalıyor. Norton kullanmadım fakat memnun olmayan da görmedim.

Eset Online Scnaner ile ayda 1 kere online tarama yaptırıyorum.

• lantis44 L kullanıcısına yanıt
    avast[

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.