Merhaba arkadaşlar. Sistem toplayacağım, parçalar belli. Sistemi N11, Hepsiburada ve sinerji bilgisayardan ayrı ayrı parçaları alarak toplamak mı mantıklı yoksa vatan bilgisayardan mı? N11, Hepsiburada güvenilir mağazalardan ve sinerji bilgisayardan topladığım zaman 4.600 lira tutuyor. Aynı sistemi vatandan topladığım zaman 5080 lira tutuyor. Sinerji bilgisayardan sadece ekran kartı almayı düşünüyorum, güvenilir midir? Sistemin parçaları link: https://www.vatanbilgisayar.com/zalman-n5-mf-4x120mm-rainbow-fanli-midt-atx-gaming-kasa.html |
Sistemi nereden toplamak mantıklı?
-
-
Tek tek toplamanız fiyat olarak baya avantaj sağlar.
Montaj konusunda sıkıntı yaşamam derseniz tek tek toplayın.
Sinerji kullandığım en iyi sitelerden biri.müşteri hizmetleri olsun satış sonrası yardım olsun. Sizi sorunda mağdur etmeden çözüm üretiyorlar. -
Montaj konusunda tecrübeli değilim ancak burada bilgisayarcıya toplatırım diye düşündüm. Youtube de montaj videoları var. Geçen gün izledim, kabloları doğru yere taktıktan sonra çok zor birşey değil aslında. Ekran kartında en uygun fiyat orada. Zotac iyidir herhalde. Olumsuz yorum görmedim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: sefa5152Montaj konusunda tecrübeli değilim ancak burada bilgisayarcıya toplatırım diye düşündüm. Youtube de montaj videoları var. Geçen gün izledim, kabloları doğru yere taktıktan sonra çok zor birşey değil aslında. Ekran kartında en uygun fiyat orada. Zotac iyidir herhalde. Olumsuz yorum görmedim.
Zor birşey yok. El yatkın ise kolay şekilde yaparsınız.
-
quote:
Orijinalden alıntı: acura07Zor birşey yok. El yatkın ise kolay şekilde yaparsınız.
Alıntıları GösterDeneyeceğim hocam. Montaj videoları izleyerek hallederim büyük ihtimal. :)
-
montajda işlemciyi takarken dikkat et onun dışında zorlandığında kopacak edecek parça pek yok. ha birde işlemci sogutucusunun vidalarini fazla sikarsan ya da sikmaya çalışırken bir yerelere zarar verme :) ben anakarti deliyordum bir kere
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X