Şimdi Ara

Sistemi ssdye ye kurdum, oyunları nereye kurayım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün ssdye win 7 kurdum ve gerçekten çok hızlı olduğuna şahit oldum. Oyunlarda da performans almak için oyunları ssd ye mi kurmalıyım yoksa bir etkisi yok mudur? Ayrıca sistemi kurduktan sonra hem ssdye hem de hdd ye birincil diyor bir problem çıkar mı? Acil yanıtlarsanız sevinirim :)

• taragay kullanıcısına yanıt
    HDD yi pirimary olmayan sata portuna takabilirsiniz...

HDD de şu an windows artıkları var mı mesela?

MSconfig==> Boot orada sadece ssd gözüksün hdd yi silin oradan...

BAşıma benzer bir olay geldi, 2 3 kere format atmak zorunda kaldım en son sadece istediğim hdd yi taktım ve format attım anca öyle kurtarmıştım...

Bu arada oyunda FPS artmaz ama loading süresi fayda eder... mesela civilization 5 oynuyorsan çok çok faydasını görürsün(hdd değişince bile ben çok fark ettim)

en çok oynadığın oyunları(2 tane filan) ssd ye kur gerisi yalan...

Bir de LOL oynuyorsan eğer patch gelince çok fazla küçük dosya oluyor hızlı patch alabilmek için ssd ye taşı...
  • Bence de en çok oynadığın ve açılması uzun süren 2 en fazla 3 oyunu ssd ye kur fark ediyor hatta şöyle bir örnek vereyim sana benim hdd de kurulu olan bf4 oyunun klasörünü olduğu gibi ssd ye taşıdım oyunu kurmadım böyleyken bile açılışta çok fark etti
  • Teşekkürler yardımınız için gerçekten çok fark ediyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taragay -- 11 Haziran 2014; 13:26:14 >
  • SSD ye windows ve 1-2 oyun dışında başka bir şey yüklenmesine karşıyım.

Programları,oyunları,dosyalarımı hep hdd ye atarım ben.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.