Şimdi Ara

Sistemi upgrade ettim bakın istiyorum yorumlarınıza ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sistemimin ana parçalarını upgrade ettim çokta uygun bir fiyata oldu.
    Amd Fx x8 8350 İşlemci
    radeon r9 270x DUAL-OC 4GB Ekran kartı
    8 GB Ram
    ASUS M5A97 EVO R2.0 Anakart
    750W power supply - (BENDE VARDI)
    1TB HDD - (BENDE VARDI)

Arkadaşlar 1 haftadır kullanıyorum stok fandaki ses haricinde bir sıkıntısı yok onuda değiştiricem haftaya. GTA 5 Ultra High da 60 fps den aşağı düşmüyor. Ekstra olarak Shadow of Mordor, Asassins Creed Unity'i Ultra Grafikte oynadım hiçbir sıkıntısı olmadı.
    aslında aklımda ilk i7 6700K vardı ama piyasayı biraz takip ettim ondan sonra amd işlemci alanların eski sıkıntıların artık olmadığını intele o kadar para bayılacağına al amd takıl kafana göre sıkıntı yok dediklerini gördüm. çok uygun bir fiyata hallettim.
    Vatan bilgisayardan aldım şansıma fx 8350 indirimdeydi hepsi toplam 1.700 civarlarında bir şey tuttu pw supp ve harddisk bende vardı 4 parçayı aldım. sizlerden ricam daha iyi bir seçim yapabilir miydim? yapabiliyorsam sizdne gelen yorumlar üzerine ve araştırdıktan sonra değiştirebilirim?
    iyi forumlar herkese..

• Bende amd fx 8350 almayi düşünüyorum.Şuan n11 de %11 indirim ile 559,53 türk lirasina denk geliyor.Tam bir f/p ürünü.
    559 liraya aynı performansta skylake işlemci önerisi verilmez herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AshtonKutcher -- 11 Aralık 2015; 13:05:39 >
  • Hayırlı olsun öncelikle. 270 4gb yerine 280 3gb tercih edilebilirdi belki lakin bu tamamen şahsi görüşüm. Amd 8 çekirdek diyor lakin 4ü sanal, günümüz oyunları için sanal işlemci almak mantıklı gelmiyor bana çünkü sanal içekirdekler gördüğüm kadarı ile programcılık dışında işe yaramıyor. Oyunların gerçek çekirdeğe ihtiyacı var. Ayrıca amd işlemci yanına soğutucu mecburi herkes çok ısındığını idda ediyor çünkü. Eğer alacaksanız sakın derim cooler master almayın benimki bir süre sonra çok ses çıkartmaya başladı, öğrenci olduğum için sırf ses yüzünden yeni soğutucu almak da istemiyorum açıkçası.
  • og06 O kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun güle güle kullanın. amd işlemci+soğutucu alacağıma intel alıp stok fanla kullanırım ama tercih meselesi tabiki. amd eski sıkıntıları yok derken zaten 4 yıllık işlemciden bahsediyoruz olay aynı yani sıkıntılarda aynı. çok güç çekmesi sıkıntı ama sizdeki psu iyiymiş. iyi bi soğutucu alıp güzel oc yapılırsa gayet güzel olur
  • İşlemci soğutucu al stock fanla kullanma derim çok ses yapıyor ve soğutmuyor. 50-55 liraya çok güzel soğutucular var hem 12cm fanı oluyor hem buz gibi yapıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar hortlatıyorum ama .. sistemi hala kullanıyorum kesinlikle bu sistemi dizebilirsiniz kendinize. sadece stock fanı vatandan aldığım 120 liralık am3+ soketli fan ile değiştirdim 80-90 fps alıyorum pubgde highda. star wars battlefront 2 aldım yeni highda oynuyorum yine 80-90 fps gayet iyi bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.