Şimdi Ara

Sistemim baya iyi ama bazi oyunlar kasiyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • biilim adamı saol kardes denicem berkay sen ne guluon komik bisimi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ThePosseidon T kullanıcısına yanıt
    Az saygı lütfen

• Hiç monitör değiştirdiniz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacker -- 22 Haziran 2016; 11:20:16 >
  • Degistirmedim monitor noldu

• Peki simdi ramim iyi felanya islemcide iyi ekran karti alsam iyi bisi ne kadar yani 16gb ram ve i7 islemciye uygun gta 5. Mortal kombat x falan calistiracak ekran karti ne onerirsiniz acaba giyati falan

• ThePosseidon T kullanıcısına yanıt
    Yemin ediyorum şu konuya hiç Bilgili bir insan girmemiş. Sen PC'yi formatladıktan sonra Driverlar silindi. Driverlar silinince sistemindeki parçalar ya çalışmaz yada vermesi gereken performansı vermez. Sıfırdan Windows 10 kur. Kurarken İnternet Bağlantın olsun Windows 10 Driverların çoğunu kendi yüklüyor. Sonra Windows kurulumu bitince Windowsunu Güncelle ki yüklenmeyen driverlarıda yüklesin.

Kısaca kardeşim sorun senin Driverlarında. Windows 10'u kur ve güncelle. Sorunun kesin olarak çözülür. En son olarakta Windows güncellemeleri bitince NVidia'nın sitesine girerek Ekran Kartını güncelle.
  • Arkadaşın ekran kartı gtx 645. GTA5'te ultra ayarlarda kasmadığını söylemiş. Ki gtx645 öyle bir kart değil.

Ayrıca bilgisayarın servise gidip geldikten sonra böyle olduğnu yazmış. Bence serviste sizin ekran kartını değiştirdiler.

Monitörünüzün değişip değişmediğini sormamın sebebi ise belki daha yüksek çözünürlüğe sahip bir ekrana geçmişsinizdir doğal olarak çöz. artınca performans düşer.
  • Windows 10 yapmak istemiyorum cok cunku 2 kez yaptim 1inde girdim bilgisayara masaustu bi acildi hicbi simge yoktu falan 2.sindeyse acilirken daha acilmadan mavi ekran geliodu yedidne baslatiodu falan acilmadan kurtarma diip formatlama zorunda kaldim cok istemiyorum w10 driverleri internetten yukleyebilirmiyim. Bide ekran kartini fegistirmisler dedinya nerden bakicam onun degisip degismedigine??

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.