Bildirim
Sistemim dota 2 yi kaldırır mı ? [kaldırdı][konu silinsin.]
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Zor gibi geldi ama dusuk fpsde oynatabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben leptop bozukken onboard kart ile oynadım sen ne diyorsun dostum.
Kasmadan püfür püfür oynarsın. -
740m ekran kartı ile 25fps ile oynuyordum geçen hafta ona ithafen söylemiştim -
quote:
Orijinalden alıntı: SirCourage
740m ekran kartı ile 25fps ile oynuyordum geçen hafta ona ithafen söylemiştim
Sana itafen yazmadım aslında.
Adam oynarmıyım bununla deyince ben onboard ile bile oynamıştım diye girişeyim dedim. -
quote:
Orijinalden alıntı: kaan955
quote:
Adam oynarmıyım bununla deyince ben onboard ile bile oynamıştım diye girişeyim dedim.
okulun verdiği fujitsu i5 onboardlı laptop 40-50 fpsleri gösterirken gt740m çöp gibi oynatıyodu. geçen haftada sinirlenip pc topladım işte en sonunda -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: kaan955
quote:
Adam oynarmıyım bununla deyince ben onboard ile bile oynamıştım diye girişeyim dedim.
okulun verdiği fujitsu i5 onboardlı laptop 40-50 fpsleri gösterirken gt740m çöp gibi oynatıyodu. geçen haftada sinirlenip pc topladım işte en sonunda
Kalkıp sorun ekran kartında diyemem ama durum şu şans işi birazda bu sektör her aynı ürün tam doğru çalışır diyemiyor kimse, uyumluluk olayları vs vs sıkıntı.
Ama onboard bir office stili olarak oyun oynamaya müsait değil. Cs 1.6 kasıyor düşün. Dota'yı nasıl kasamadan açıyordu bilmiyorum.
-
quote:
745m le 9 fps ile oynuyorum
sormadan söylemek istiyorum evet 200 rank düştüm :D -
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: DeathWall
quote:
sormadan söylemek istiyorum evet 200 rank düştüm :D
ya bak aynı olay olmuş sanada bendeki laptoptu 4gb paylaşımsız 740m'di ama dehşet ısınıyordu. senin gibi 200 küsür düşürdüm bende sonuç şu alttaki sistemi topladım cinnet sonucu monitörü değiştirdim ama şuanki 27''
Valla en iyisini yapmışsın ben sorunun çözümünü vatan bilgisayarda 15 dakka bağırarak buldum. Casper şirket olarak ürün geliştirme programını sürdürüyormuş. Meğerse driver ekran kartını görmüyor ve intel hd ile oyunları açıyormuş. Bilgisayarı aldıktan 3-4 ay sonra dotaya girmeye başlamıştım sorunu o zaman farkettim. Teknik servise yollandı bilgisayar sonucu bekliyorum gerekirse tüketici haklarını arayıp dakkasında dava açtırcam paramı geri almak için.
-
ben ağır simülasyonlar koşturuyorum ondan böyle bişi topladım. Laptop ile herhangi bir oyun oynanmaz ya bıktım valla umarım çözülür sıkıntın çünkü bildiğin kronik hata gibi bişi olay -
Topladığın sistem bomba yalnız:))
Seneye autocad yerine başka bir programa geçilcek bakalım pc yi camdan aşşa mı atarım yoksa parçalarım hepsini birbirine mi lehimlerim görücez -
autocad catia makinecilerin işlerinin yanında proteus orcad vs gibi devrelerle uğraşıyorum elektrik elektronik müh. okuyorum ben sıkıntılı bi bölüm matlab bile kasıyodu diğer pc'de:) -
quote:
autocad catia makinecilerin işlerinin yanında proteus orcad vs gibi devrelerle uğraşıyorum elektrik elektronik müh. okuyorum ben sıkıntılı bi bölüm matlab bile kasıyodu diğer pc'de:)
Allah kolaylık versin nazarlardan saklasın benden çok nazar değer -
quote:
quote:
autocad catia makinecilerin işlerinin yanında proteus orcad vs gibi devrelerle uğraşıyorum elektrik elektronik müh. okuyorum ben sıkıntılı bi bölüm matlab bile kasıyodu diğer pc'de:)
Allah kolaylık versin nazarlardan saklasın benden çok nazar değer
Sağolun, iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
ya bak aynı olay olmuş sanada bendeki laptoptu 4gb paylaşımsız 740m'di ama dehşet ısınıyordu. senin gibi 200 küsür düşürdüm bende sonuç şu alttaki sistemi topladım cinnet sonucu monitörü değiştirdim ama şuanki 27''
Dostum msi gaming 5 yerine gigabyte gaming 5 almanı tavsiye ederim.Msi gaming 5 biraz sorunlu ve eksik özellikli anakart(muadil gigabyte a göre)
İşlemci seçiminiz ve anakart seçiminiz bence pek iyi değil.Çarpan kilidi kapalı işlemci almışsınız ama seçtiğiniz anakart çarpan kilidi açık işlemciler için oc olanağı tanıyor.Daha düşük bütçeli anakartlara bakarsanız kullanmayacağınız özelliklere de para vermemiş olursunuz.Eğer gaming 5 anakart alacaksanız i7 4790k almanız daha mantıklı olur.Tabi bir de soğutucu almanız lazım.Kış ayları olduğu için sorun çıkmaz ama yazın stok fanla o işlemci çok zorlanır.Bu arada gaming tarzı ejderhalı cafcaflı anakartlar sizi yanıltmasın.Killer ethernet filan sadece lan turnuvalarında işe yarayan şeyler.Hayırlı olsun şimdiden
-
quote:
Orijinalden alıntı: Propus
quote:
quote:
quote:
Dostum msi gaming 5 yerine gigabyte gaming 5 almanı tavsiye ederim.Msi gaming 5 biraz sorunlu ve eksik özellikli anakart(muadil gigabyte a göre)
İşlemci seçiminiz ve anakart seçiminiz bence pek iyi değil.Çarpan kilidi kapalı işlemci almışsınız ama seçtiğiniz anakart çarpan kilidi açık işlemciler için oc olanağı tanıyor.Daha düşük bütçeli anakartlara bakarsanız kullanmayacağınız özelliklere de para vermemiş olursunuz.Eğer gaming 5 anakart alacaksanız i7 4790k almanız daha mantıklı olur.Tabi bir de soğutucu almanız lazım.Kış ayları olduğu için sorun çıkmaz ama yazın stok fanla o işlemci çok zorlanır.Bu arada gaming tarzı ejderhalı cafcaflı anakartlar sizi yanıltmasın.Killer ethernet filan sadece lan turnuvalarında işe yarayan şeyler.Hayırlı olsun şimdiden
Overclock düşünmüyorum bu sebeple çokta kasmadım. Sağolun soğutma için hazır vardı onu taktık ondan listede yok ekstra olarak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SirCourage -- 25 Ocak 2015; 2:46:16 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Propus
quote:
quote:
quote:
Overclock düşünmüyorum bu sebeple çokta kasmadım. Sağolun soğutma için hazır vardı onu taktık ondan listede yok ekstra olarak
Bende oc düşünmediğinizi anladım işlemciden ve o yüzden o kadar pahalı anakarta gerek yok demiştim.Neyse aldıysanız hayırlı olsun.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X