Şimdi Ara

Sistemim fazlamı ısınıyor görüş ve öneri lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Metro 2033 elimdeki en çok kasan oyundu ve onu denedim. Tüm ayarları sona dayadım. Fraps ile baktığımda 20-30 arası oynuyor, ortalama 27 civarı. Ortaya resimdeki değerler çıktı. Overclock yok her şey kendi değerinde.

sistem bileşenlerim:

MSI 990XA-GD55 -- AMD FX-8120 -- GSKILL 8GB (2X4GB) SNIPER DDR3 1600MHZ CL9 -- Sapphire HD 6870 1GB -- Team Xtreem S3 120GB -- Western Digital Caviar Green 1.5TB -- High Power Element Bronze 600W -- Xigmatek HDT-S1283 -- Cooler Master Elite RC-332

Limitleri zorlayarak yeni topladım. Resimdeki değerlere göre yapmam gereken bir şey varsa en ekonomik yoldan tavsiye ve öneri bekliyorum. Şimdiden yorum yapan arkadaşlara teşekkürler.

• Aynı işlemciyi ben de kullanıyorum. 1 ay oldu kasayı toplayalı. HD 7850 kullanıyorum, cpu sıcaklığın normal diyorum sana. İçin rahat olsun. Benim maksimum 58 dereceyi gördü işlemci. Ama bu kasana göre değişebilir. Ben Zalman Z9 plus kullanıyorum. Yani oyunda uzun süre sonunda 58 dereceyi görüyor ancak o da 1920x1080p oyunu aşağı alıp internete girip sonra yemek yiyip geri gelince gördüğüm rakam. Normal sıcaklıklar normal. Sıkıntı yok
  • herşey normal işlemcide 75 üzeri kalıcı olursa bir bakarsın.
  • Bende de HD 6870 ekran kartı var. Ekran kartına hava üfleyecek şekilde kasa kapağına 8cm fan taktım. 12voltta çalışıyor. Sen de fan takarsan sıcaklık düşecektir. Bende sıcaklık 75 dereceyi aşmıyor. 87 derece bence tehlikeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHzgn -- 17 Temmuz 2012; 14:08:17 >
  • stabil sorun yapma ekran kartı maximum 87 olması biraz sıkıntı gibi ama ortalama 52 olduğu için sıkıntı yok devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: erginy15

Metro 2033 elimdeki en çok kasan oyundu ve onu denedim. Tüm ayarları sona dayadım. Fraps ile baktığımda 20-30 arası oynuyor, ortalama 27 civarı. Ortaya resimdeki değerler çıktı. Overclock yok her şey kendi değerinde.

sistem bileşenlerim:

MSI 990XA-GD55 -- AMD FX-8120 -- GSKILL 8GB (2X4GB) SNIPER DDR3 1600MHZ CL9 -- Sapphire HD 6870 1GB -- Team Xtreem S3 120GB -- Western Digital Caviar Green 1.5TB -- High Power Element Bronze 600W -- Xigmatek HDT-S1283 -- Cooler Master Elite RC-332

Limitleri zorlayarak yeni topladım. Resimdeki değerlere göre yapmam gereken bir şey varsa en ekonomik yoldan tavsiye ve öneri bekliyorum. Şimdiden yorum yapan arkadaşlara teşekkürler.

SENİN KASA GÜZEL ISINIYOR MAŞALLAH İŞLEMCİNİN SINIRI ZATEN 70 SONRASI TEHLİKELİ EKRAN KARTI 100 DERECEYE KADAR DAYANIR BENDE 9800 GT VARDI CRYSIS2 OYNARKEN 88 DERECEYİ GÖRDÜĞÜ OLUYORDU ANAKART İSE 60 DERECEYE KADAR DAYANIR BELKİ 70 AMA FAZLASI OLMAZ

• erginy15 kullanıcısına yanıt
    sadece ekran kartın biraz fazla, ama fan sesi rahatsız etmiyorsa 87 derece ekran kartı için sorun değiil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kasayı ve ekran kartını değiştirdim şimdi çok iyi oldu ısınma da yok seste ama 800 liranın başını yedim tabi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.