Pc nin donanım Anakart = Gigabyte Ma785gmt-ud2h Ekran Kartı = Ati Sapphire HD4830 1GB DDR3 Ram - Kingston HyperX 2GB DRR3 İşlemci = AMD Athlon II X3 440 Processor 3.00 GHZ HDD = Samsung 1TB İşletim Sistemi = Windows 7Ultimate
Sorun şu : Sistem ilk zamanlar güzeldi sonra yavaşlamaya başladı Sadece C ye format attım düzelmedi :S Pc de Avast 5 yüklü + Norton lada Taradım. C:/530GB D:/390
Çok genel bir soru. Bir çok nedeni olabilir. Ama bence sorununu bulmaya kullandığın virüs programlarını değiştirerek başlamalısın. Nod32'yle bir tarama yap önce. Birşey bulmazsa parçalanmış dosyaların çok fazla olabilir dolayısıyla defragmentation(Disk Birleştirme) yapmalısın. Sonrasında birde Ccleaner'la bir analiz yaptır. Kolay gelsin
1. diski temizle 2. sistem geri yüklemeyi kullanmıyorsanız kapatın 3. arkadaşında dediği gibi diskleri birleştirin. 4. gereksiz görevleri durdurun. 5. virüs programlarını kaldırın. windows 7 kolay kolay bozulmaz. ben en son yılbaşında kurmuştum halen daha sağlam. 6. rami yükseltmenizde fayda var
Cevaplar İçin tşkler. :) söylediklerinizi yaptım birazda olsa kasma gitti.. :) Bu arada Ram en kısa zamanda 2 lik bi kit yada 4 lük bi kit alıncak :)
wındows 32 mi yoksa 64 bit mi?
Avast'ı kaldırmakla işe başlayınız. Eğer Avast + Norton kullanıyorsanız ikisini de kaldırınca gözle görünür bir fark olacaktır.
Bunların yerine Avira Antivir Free kullanın.. Üstteki arkadaşların da dediğini yapmışsınız zaten.
O&o defrag ile sistemini bi birleştir .Kaspersky kur ve diiğer bütün virüs programlarını kaldır o şekilde bi tarama yaptır daha sonra nod 32 yi kurabilirsin.64 bit kullanıyorsan.tam performans için ramini 4 gb yapmaya çalış.Ms configden bilgisayar başlangıcınada güzelce ayarla.
teşekkürler arkadaşlar :):) 64Bit kullanıyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme