Şimdi Ara

Sistemim Hakkında Öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar elimde yaklaşık 10 yıl öncesinden kalan bir kasa var. Öğrenciyim 1 yıl kadar bu sistemle idare etmek durumundayım malum para yok :) Donanım hakkında çok fazla bilgim yok, bilgisayarım hakkında bildiklerimi size yazıcam.

[simage]http://img497.yukle.tc/thumbs/37201.JPG]Resim 1

[simage]http://img497.yukle.tc/thumbs/38442.JPG]Resim 2

Şimdi ben bu külüstüre 1 + 1 GB ram alsam yani 2.5GB ram yapsam fazla atıyosam uyarın ama League of legendsi en düşük grafikte kasmadan oynayabilir miyim? :) 1 yıl boyunca aileden uzak, bu sistemle en azından lol oynarak eğitim ve öğretim hayatımı tamamlıyabilir miyim? Önerilerinizi bekliyorum dalga geçmeyin lütfen. :)

Sistemimi daha detaylı sizlere iletebileceğim bir program varsa indirip size detaylı gösterebilirim.

• TRabbit kullanıcısına yanıt
    Cpu-Z Programını indirip anakartının modelini buraya yaz hatta cpu z nın resmini çekip atarsın mainboard yazan kısmının
    bi bakalım 2 gb tek slot ram ve ucuz bi ekran kartıyla lol oynarsın ama fazla bişey bekleme
  • "lol oynarak eğitim ve öğretim hayatımı tamamlıyabilir miyim?"

Asıl soru bu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CPU-Z

@Skörtıl_Nimo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRabbit -- 16 Temmuz 2014; 22:52:29 >
    Anakartına uygun ram'i 0 olarak satın alamazsınız hocam,ekran kartınıda 0 almanıza gerek yok zaten sistem ölü durumda
    forumun 2.el bölümüne bakmanızı tavsiye ederim 1 gb 533 mhz ddr2 ram ve 9800 gt-9600 gt ekran kartı yada hd 4830 ekran kartı felan alabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skörtıl_Nimo

Anakartına uygun ram'i 0 olarak satın alamazsınız hocam,ekran kartınıda 0 almanıza gerek yok zaten sistem ölü durumda
    forumun 2.el bölümüne bakmanızı tavsiye ederim 1 gb 533 mhz ddr2 ram ve 9800 gt-9600 gt ekran kartı yada hd 4830 ekran kartı felan alabilirsiniz

Sadece ram takviyesi ile biraz olsun toparlanıp, lol'ü en düşük grafikte 60 fps göremez miyim? en azından bayram sonrasına kadar idare etse yeter. Lol'ün sistem gereksinimlerine CanYouRunIt'den baktığımda tek sıkıntım ram olduğunu söylüyor ne düşünüyorsun bu konuda
    1 GB DDR2 533 KINGSTON RAM
    böyle bi ram alabilirsin,ram aldıkdan sonra dene bakalım oynayabilecekmisin oynayamasasn 2.el bi ekran kartı alırsn
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.