Şimdi Ara

sistemim hk. yorum yaparmısınız??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aşağıdaki konfigürasyonu htpc olark kullanıcam salondaki plasmaya bağlıcam. Amacım pes2008 nfs gbi oyunları da oynatmak bir nevi oyun konsolu gibide kullanmak istiyorum. Aşağıdaki sistem hakkındaki görüşlerinizi önerilerini acilen bekliyorum. şimdiden çok teşekkür ederim...

AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 4000+ 65nm 65W AM2 2.1 GHz

SAPPHIRE Pure Element 690G X1250 HDMI+VGA AM2 ANAKART

SEAGATE 250 GB SATA2 16MB CACHE

SAPPHIRE ATI Radeon HD 3850 256MB GDDR3 PCI-E Dual DVI / ViVO

KINGSTON 1 GB DDR2 667 MHZ PC2 5300 RAM x 2

FEEL FEEL ZL02-BB FL460 350W MidT ATX SİYAH KASA

• Bence intel bir sistem kurmanı tavsiye ederim. Hız aşırtma da yapabilirsin
  • açıkcası çekiniyorum o/c den.. merak ettiğim işlemci ekran kartına yetişebilecekmi acaba? bütce olarak 650ytl civarı bir sistem düşünüyorum şu anda...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ula$

açıkcası çekiniyorum o/c den.. merak ettiğim işlemci ekran kartına yetişebilecekmi acaba? bütce olarak 650ytl civarı bir sistem düşünüyorum şu anda...

İşlemci sorun çıkarabilir. Ayrıca rami mutlaka 2gb yapmalısınız.
  • o kasa daki psu yetmeyecektir sana gerçek değil sanırım bence aopen bir kasa almalısın

ramlaride 800mhz olanlardan al , ana kartıda msı yada gigabayt seç bence ve onboard ekran kartı olmasın zaten ekran kartı alıyosun overclock ta sıkıntı yapar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: evohan
    o kasa daki psu yetmeyecektir sana gerçek değil sanırım bence aopen bir kasa almalısın

ramlaride 800mhz olanlardan al , ana kartıda msı yada gigabayt seç bence ve onboard ekran kartı olmasın zaten ekran kartı alıyosun overclock ta sıkıntı yapar..

tamamdır kasayı asus TA-9A1 350W olarak anakartı da Biostar TF560-A2 olarak değiştirdim.
    Sanırım 1-2 yıl işimi görücek bir sistem olur değilmi?
  • RAM İ DE 2GB 800MHZ YAPARSAN 2 YIL HATTA DAHA FAZLA BİLE İDARE EDEBİLİR BENİM İMZADAKİ SİSTEMLE 6 YIL İDARE ETTİĞİMİ GÖZ ÖNÜNE ALIRSAK
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: protherm

RAM İ DE 2GB 800MHZ YAPARSAN 2 YIL HATTA DAHA FAZLA BİLE İDARE EDEBİLİR BENİM İMZADAKİ SİSTEMLE 6 YIL İDARE ETTİĞİMİ GÖZ ÖNÜNE ALIRSAK

Senin sistem de tam canavar ya. Herkes 800Mhz öneriyor sanırım öle yapıcm. Biras pahalı ama olsun artık.
  • quote:

quote:

o kasa daki psu yetmeyecektir sana gerçek değil sanırım bence aopen bir kasa almalısın

tamamdır kasayı asus TA-9A1 350W olarak anakartı da Biostar TF560-A2 olarak değiştirdim.

hımm valla 2 sene götürür tabi ama beklentilerin önemli burda.. üst düzey oyun oynayacam dersen götürmez malesef..

bu orada o anakartında onboard vga sı var sanırım overclock yapsı pek iyi değildir dediğim gibi on board olmayan bir msı yada gigabayt anakat al bence

• quote:

quote:

quote:

hımm valla 2 sene götürür tabi ama beklentilerin önemli burda.. üst düzey oyun oynayacam dersen götürmez malesef..

bu orada o anakartında onboard vga sı var sanırım overclock yapsı pek iyi değildir dediğim gibi on board olmayan bir msı yada gigabayt anakat al bence

tamam benim amacm öle crysis fln oynamak değil. Pes fln çalışsın yeter. Bu arada anakart çok tavsiye edilen bir model olduğu için seçtim onboard vga sıda yok. Ama msi yada gigabyte ın önerebileceğin bir modeli varsa paylaşırsan çok sevinirim.

• quote:

Senin sistem de tam canavar ya. Herkes 800Mhz öneriyor sanırım öle yapıcm. Biras pahalı ama olsun artık.

çok teşekkür ederim bide nitrojen soğutma arıyorum bu aralar sistem crysiste çıldırıyor resmen 70-80 fps arası oynadığım için(oyunu açabilsem oynardım heralde)

• quote:

Orjinalden alıntı: protherm

quote:

çok teşekkür ederim bide nitrojen soğutma arıyorum bu aralar sistem crysiste çıldırıyor resmen 70-80 fps arası oynadığım için(oyunu açabilsem oynardım heralde)

ya senin imzandaki sistem hiç merak etme crysis 2yi bile çalıştırır hemde AA açıkken

• GIGABYTE - M56-S3 veya MSI - K9N ULTRA-2F önerebiilirm ..

senin alacağından biraz pahalı ama çok iyi anakartlar
  • anakartı değiştirebilirsin.
    daha sağlam bir kasa al ve işlemciyi cores2duo öneririm
  • en önemlisi pc yi 1024x768 çözünürlüklü plasmaya bağlayacağım(hdmi portuyla). Bunun için hangi ekran kartı uygun olur acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ula$ -- 20 Aralık 2007; 19:29:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.