Çok teşekkür ederim LeonX yardımların için. Bakayım neymiş şu vista..Tigerdan sonra çakma gibi gelicek ama napalım :)
quote:
Orjinalden alıntı: BFG
Özellikle parçaların biribiriyle uyumluluğu konusunda çok bilgiye sahip değilim. 3 gün yorum okuyarak ve araştırarak topladım sistemi. 3d Max ve MAYA uygulamaları için kullanılacaktır. Anakart ve işlemciyi Mükemmel tutmayı tercih ettim ama görüşlerinizi alırsam daha doğru kararlar verebilirim. Sistem bu akşam toplanacaktır bu arada. Kolay gelsin.
kardesim alma daha iyi valla core i7 orada kendini gösteremez Orayaa Mushkinin Ascent serisi bir ram ekran kartını 1800 mhz almasan bence daha iyi olur mushkin 2X1 Gb 1600 mhz ramlar 149$ ama o/c ile 1800 ü ucundan dokunursan geçersin Leadtek Gtx 260 Extreme + Al Ki hd 4870 i testte yerden yere çarpıyor Anakart olarak Foxconn Blood Rage yada Asus P6T Deluxe al Foxconn u öneririm çünkü kutu içeriği ve kartın genel görüntüsü on numara ayriyetten fansız bile soğuk olduğu testlerde görülüyor.4 in 1 soğutucu sistemi ve en muhteşemi Creative X-Fi teknolojisi ile üretilmiş SoNar X-Fi veriyorlar ismini tam hatırlamıyorum zaten arama motorlarında ürünün ismini yazdığında incelemeleri bulursun ama foxconn ve leadtek ekran kartı daha ülkeye girdi mi bilgim yok azcık bekle bir de dolar çok yüksek
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme