Şimdi Ara

Sistemim için GÜÇ kaynağı / Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Semtimiz de sürekli elektrik kesintisinden ilallah etmiş biri olarak;

350W bilgisayarım ve 12V + 9V elektrik çeken yani toplamda 365W / 400W lık güç sarfeden sistemim için en az 3-4 saat ihtiyacı karşılayacak bir güç kaynağı yapmam gerekli.
    Ev kullanıcısıyım bu yüzden kullanacağım cihazların sessiz ve kokusuz olması gerekiyor. ( Çok mecbur kalırsam en azından koku için bir çözüm bulabilirim )

Bütçe tabii ki 1500 civarı diye düşünüyorum tabi inebilir de çıkabilir de bunu zorunluluğa göre değişebilir.

Ne önerir ne tavsiye edersiniz.

Şimdiden herkese teşekkür ediyorum.

• tunçmatik var işyerimde güzel cihaz ses koku olayını yaşamadım hiç.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

tunçmatik var işyerimde güzel cihaz ses koku olayını yaşamadım hiç.
    Bu markada ne var sizde ? 400-600WAT arası enerji tüketimini 3-4 saat arası karşılıyor mu yani anlamadım tam ? Sorumun detaylarına göre cevap atarsanız..
  • Hiç denemedim, elektrikler kesilince işimi tamamlayıp önemli şeyleri kayıt edip kapatıyorum bilgisayarı.
    Yani bi 15-20dk filan açık tutmuşumdur en fazla. O yüzden kaç saat çalışacağına dair net bilgi veremiycem.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

Hiç denemedim, elektrikler kesilince işimi tamamlayıp önemli şeyleri kayıt edip kapatıyorum bilgisayarı.
    Yani bi 15-20dk filan açık tutmuşumdur en fazla. O yüzden kaç saat çalışacağına dair net bilgi veremiycem.
    :) Sağol. Yukarıda belirtmiş olduğum Wat için 3-4 saat beni götürecek bir sessiz kokusuz jenerator ihtiyacım var sanırsam.
    Hangisini almalıyım, ve daha önce alıp kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. UPS 'in ne işe yaradığını öğrenmek değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC Güç Kaynağı Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.