Şimdi Ara

Sistemim için önerileriniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar şu aralar kıdem tazminatı sayesinden elime bi miktar para geçtiği için bilgisayarı az toplamak istedim. Daha çok Cod, Cs tarzı fps tabanlı online oyunlar oynayan birisiyim.
    Birde ücret konusunda çok fazla harcamayı düşünmüyorum yinede önerilerinize göre ücreti belirlerim.
    Yapıcağınız yorumlar için şimdiden teşekkürler

PSU=HEC-300AR-TF 300 W
    CPU=İntel Core 2 Duo e4500 2.20Ghz
    Ekran Kartı=Ati Radeon x1550 256MB/64MB 32M X16 DD2
    Anakart Adı=Foxconn 45CM/45GM Series
    Anakart Çipseti=İntel Lakeport-G i945GC
    Kingston 1gb 266MHz
    Samsung 1gb 333MHz
    Kingston mevcuttu bilgisayarımda daha sonra elime geçen diğer ramide takmıştım her ne kadar frekans farklılığı muhabbeti olsada takınca sanki faydası oldu gibi gelmişti.

• Hocam yeni sistem düşündünüzmu acaba ? işinize yarayan tek şey anakart olur sanırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omeeeer54

Hocam yeni sistem düşündünüzmu acaba ? işinize yarayan tek şey anakart olur sanırım

aslında şuan yeni sistem içinde elimde para var ama ben 7/24 vaktimi bilgisayar başında geçirsemde yetiyor yani yeni bir sistemin bana faydası olmaz diye düşünüyorum tabi yeni oyunları denerim ama gereksiz gibi geliyor hani. Anladığım kadarıylada bu pc işe yaramaz hiç masraf etme diyorsun Aslında biraz bende farkındayım akraba kazığı işte nabıcan
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeR_FeCt

quote:

Orijinalden alıntı: omeeeer54

Hocam yeni sistem düşündünüzmu acaba ? işinize yarayan tek şey anakart olur sanırım

aslında şuan yeni sistem içinde elimde para var ama ben 7/24 vaktimi bilgisayar başında geçirsemde yetiyor yani yeni bir sistemin bana faydası olmaz diye düşünüyorum tabi yeni oyunları denerim ama gereksiz gibi geliyor hani. Anladığım kadarıylada bu pc işe yaramaz hiç masraf etme diyorsun Aslında biraz bende farkındayım akraba kazığı işte nabıcan

hocam bu sistemi guzellestrmek için ssd alın sistem jet gibi olur ama oyunlarda hiç bi faydası olmaz. oyun icin bu sistemi unutun derim açıkcsı ama dedgm gbi ssd alın ayrca yeni sistem topladıktan sonra ona takarsnz hertrlü uyar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistemim hakkında tavsiyeler
    4 hafta önce açıldı
    sistemim için ekran kartı tavsiyesi
    geçen ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.