Şimdi Ara

Sistemim nasıl olmuş ve eksik ürün önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba resimdeki gördüğünüz bilgisayarı toplamak istiyorum ama anakartım ve sıvı soğutucum ve fanım eksik.Bu bilgisayarla overclock yapacağım bu yüzden anakartın buna uygun olması lazım.Ve overclock yapacağımdan sıvı soğutu mu tercih etmeliyim yoksa fan mı tercih etmeliyim.Şuan 1000 tl bütçem kaldı.Sistem kombinasyonum nasıl?Tavsiyeleriniz neler?

• quote:

Orijinalden alıntı: furkanheros

Merhaba resimdeki gördüğünüz bilgisayarı toplamak istiyorum ama anakartım ve sıvı soğutucum ve fanım eksik.Bu bilgisayarla overclock yapacağım bu yüzden anakartın buna uygun olması lazım.Ve overclock yapacağımdan sıvı soğutu mu tercih etmeliyim yoksa fan mı tercih etmeliyim.Şuan 1000 tl bütçem kaldı.Sistem kombinasyonum nasıl?Tavsiyeleriniz neler?

i7-4820K işlemci ile DDR4 bellek kullanamazsın. 4820K'nın yanına alacağın anakart X79, belleklerse DDR3 olmalı.

Yeni nesil istediğini düşünerek i7-5280K işlemcinin yanında oc için tasarlanan MSI X99S SLI PLUS'ı öneririm:

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-x99s-sli-plus-intel-x99-soket-2011v3-ddr4-anakart.html?srt=PU

• oc yapacağım derken? o bütçe için en başta gtx760 olmamış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.