Şimdi Ara

SISTEMIM NASIL TAVSİYE LÜTFEN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam size cok guzel tavsiyelerim var fakat butceyi 2000 yaparsaniz

Islemci: I3 4160
    Ram: gskill 4gb (sonradan 4 daha ekleyip sistemi tamamlarsiniz.
    Hdd: 1tb seagate barracuda
    Kasa+psu: thermalthake versa II
    Anakart: h97m g43
    Ekran karti: msi gaming 2g gtx 960

Hocam butcemi 2000TL yapamam diyorsaniz ekran kartini r9 270x secebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smtyldrn16 -- 22 Ocak 2015; 22:21:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smtyldrn16

Hocam size cok guzel tavsiyelerim var fakat butceyi 2000 yaparsaniz

Islemci: I3 4160
    Ram: gskill 4gb (sonradan 4 daha ekleyip sistemi tamamlarsiniz.
    Hdd: 1tb seagate barracuda
    Kasa+psu: thermalthake versa II
    Anakart: h97m g43
    Ekran karti: msi gaming 2g gtx 960

Hocam butcemi 2000TL yapamam diyorsaniz ekran kartini r9 270x secebilirsiniz

Ekran kartini r9 270x yapinca ne kadara cikiyor?

• Sapphire r9 270x
    msi 970a-G43
    Gskill 8gb (2×4gb) 1866 dual kit ram.
    Amd fx x6 6300
    thermaltake 500w
    Wd 1tb harddisk

Suan nasil 1721tl dahada çok çikamam

• burasidaneresiyauv B kullanıcısına yanıt
    Ramlerin 1866 Mhz olmasına gerek yok 1600 Mhz yeter. Boşuna para vermeyin ona.
  • quote:

Orijinalden alıntı: f0rs4ky

Ramlerin 1866 Mhz olmasına gerek yok 1600 Mhz yeter. Boşuna para vermeyin ona.

Neden fark yokmu

• burasidaneresiyauv B kullanıcısına yanıt
    Eğer fiyat farkı fazlaysa almaya gerek yok günlük kullanımda 2400 Mhz bile olsa farkı anlayamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: f0rs4ky

Eğer fiyat farkı fazlaysa almaya gerek yok günlük kullanımda 2400 Mhz bile olsa farkı anlayamazsınız.

20tl gibi bir fark var ne yapayim sence?

• Fark 20TL ise yüksek olanı tercih edin. Bazı arkadaşlar 4GB yetmez oyunlara demiş. Battlefield 4, crysis 3 ultra high karışık ayarlarda akıcı bi şekilde oynuyorum 4GB ram ile. Şuan için ram dan çok diğer parçalara bütçe ayırın derim. Ram eklemek basittir fakat bir ekran kartı vs. değiştirmek sıkıntı ram e göre , al tak olmuyor maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: optimist0626

Fark 20TL ise yüksek olanı tercih edin. Bazı arkadaşlar 4GB yetmez oyunlara demiş. Battlefield 4, crysis 3 ultra high karışık ayarlarda akıcı bi şekilde oynuyorum 4GB ram ile. Şuan için ram dan çok diğer parçalara bütçe ayırın derim. Ram eklemek basittir fakat bir ekran kartı vs. değiştirmek sıkıntı ram e göre , al tak olmuyor maalesef.

Ekran karti dahada yukseltirsem ilerde bu islemciyle sıkıntı cikartir diye düşündüm

• Benim önerim bütçe yeterse R9 280 alın derim işlemci yetecektir. En azından overclock yaparak kullanırsınız. Fazla masraf yapmadan ileride fx8350 felan alırsanız oda sizi baya götürecektir oyun konusunda.

• quote:

Benim önerim bütçe yeterse R9 280 alın derim işlemci yetecektir. En azından overclock yaparak kullanırsınız. Fazla masraf yapmadan ileride fx8350 felan alırsanız oda sizi baya götürecektir oyun konusunda.

Online oyunlar oynuyorum zaten genelde bu sistem gitmezmi uzn sure daha fazla masraf yapmadan

• Gider hocam. Yapabileceğiniz tek masraf ram eklemek olur. Belirli bir süre başka masrafınız olmaz.

• quote:

Gider hocam. Yapabileceğiniz tek masraf ram eklemek olur. Belirli bir süre başka masrafınız olmaz.

Benim sistem nasil peki 1699 tl vericem guzelmidir usta seninde bir yorumunu alayim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam olarak neye karar verdiniz son halini yazarmısınız zahmet olmazsa hocam.

• quote:

Tam olarak neye karar verdiniz son halini yazarmısınız zahmet olmazsa hocam.

Sapphire R9 270X DUAL-X OC GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı
    MSI 970A-G43 AMD 970+SB950 AM3+ DDR3 2133MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart
    WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache Harddisk
    AMD FX X6 6300 Soket AM3+ 3.5GHz 14MB Önbellek 95W 32nm İşlemci
    THERMALTAKE VERSA II 500W MidT ATX SİYAH KASA
    GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram

• Sistem gayet güzel ve sizin için yeterli geleceğini düşünüyorum. Tercih sizin tabi yinede.

Genelde online oyun oynuyorum demişsiniz. Ayrıca diğer oyunları da rahatlıkla oynayabilirsiniz.

• quote:

Sistem gayet güzel ve sizin için yeterli geleceğini düşünüyorum. Tercih sizin tabi yinede.

Genelde online oyun oynuyorum demişsiniz. Ayrıca diğer oyunları da rahatlıkla oynayabilirsiniz.

Hocam ekran kartini r9 280 yapsam dahami iyi olur yoksa sikinti cikrmi ilerde

• Daha uzun süreli olur sizin için ve performansı daha iyidir hocam seçim sizin. Ram i düşürüp r9 280 alın derim ben rami daha sonra eklersiniz.

• quote:

Fark 20TL ise yüksek olanı tercih edin. Bazı arkadaşlar 4GB yetmez oyunlara demiş. Battlefield 4, crysis 3 ultra high karışık ayarlarda akıcı bi şekilde oynuyorum 4GB ram ile. Şuan için ram dan çok diğer parçalara bütçe ayırın derim. Ram eklemek basittir fakat bir ekran kartı vs. değiştirmek sıkıntı ram e göre , al tak olmuyor maalesef.

Cod aw minimum 6 gb ram istiyor. Omur boyu crysis 3 bf4 oynayacak hali yok arkadasin. Bf5 te 6 ister minimum artik. Sistem dizen para harcayan tek bugun icin dizmiyor 1-2 sene sonrasinida dusunmek lazim.

• PowerHD35 kullanıcısına yanıt
    bu sisteme 650 w gereksiz değilmi aynı kasanın 550 w psulu olanı 50 tl daha ucuz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.