Şimdi Ara

Sistemim ve Upgrade Hakkında Önerileriniz..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, şu anda elimde amd athlon II x3 450 işlemci, nvidia gts 450 ekran kartı ve 4 gb ddr3 1333 mhz ram var, anakartım ise ram slotlarında problem çıktığından emekliye ayrıldı. Sizden fikir almak istediğim konu bir anakart alop aynı sistem ile devam mı etmeli yoksa var olanları eden çıkartıp artık yeni bir sisteme mi geçmeli? Oyun oynuyorum elbette ama oyunarı en yüksek çözünürlükte, ultra ayarlarda oynamak gibi bir takıntım yok, normal ayarlarda akıcı bir şekilde oynasam yeterli, yeni sisteme 2300-2500 tl gibi bir bütçe ayırabilirim sizce değer mi, ne yapmalıyım? teşekkürler..

• Forumdaki problem nedeni ile iki tane konu aynı konuyu açmış bulunmaktayım biri silinebilir, kusura bakmayın a dostlar.
  • 2500 TL VEREBİLECEKSİNİZ TABİKİDE YENİ BİR TOPLAMA BİLGİSAYAR'I TERÇİH ETMEK DAHA MANTIKLI OLUCAKTIR ALICAKSINIZ SİZE ÖZELDEN SİSTEM YAZABİLİRİM .
  • param cebimde kalsın diyorsan anakart al geç,yeni oyunları lowda 720p de felan oynarsın gts 450 kötü bi kart değil,yada yeni sistem topla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skörtıl_Nimo -- 9 Ağustos 2014; 18:39:07 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.