Şimdi Ara

Sistemim yetiyor ama 10 fps

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımın sistem özellikleri yettiği halde fps sorunu yaşıyorum. Genel olarak nerdeyse tüm oyunlarda yaşadığım bir durum bu.
    Neyden kaynaklandığını sormak için açıyorum bu konuyu, çünkü pek bilgim yok açıkçası. :D

Sistem Özelliklerim:

İşletim Sistemi: Windows 10 Pro 64 Bit
    İşlemci: Intel Pentium E6500 2.93GHz 2 Çekirdek
    Bellek: 8 GB DDR3
    Ekran Kartı: GIGABYTE NVIDIA GeForce GT 420 2GB

Driverlarım güncel.

Sorunun neden olduğu hakkında bir bilgisi olan varsa yanıt verirse çok sevinirim

• Sorunu bilen yok mu?

Tomb Raider Sistem Gereksinimleri:

OS:Windows XP Service Pack 3, Windows Vista,7,8 (32bit/64bit)
    Processor:Dual core CPU: AMD Athlon64 X2 2.1 Ghz (4050+), Intel Core2 Duo 1.86 Ghz (E6300)
    Memory:1GB Memory (2GB on Vista)
    Graphics:DirectX 9 graphics card with 512Mb Video RAM: AMD Radeon HD 2600 XT, nVidia 8600

Sistemim rahat yetiyor ama 10 fps..
  • quote:

Orijinalden alıntı: melody01

Sorunu bilen yok mu?

Tomb Raider Sistem Gereksinimleri:

OS:Windows XP Service Pack 3, Windows Vista,7,8 (32bit/64bit)
    Processor:Dual core CPU: AMD Athlon64 X2 2.1 Ghz (4050+), Intel Core2 Duo 1.86 Ghz (E6300)
    Memory:1GB Memory (2GB on Vista)
    Graphics:DirectX 9 graphics card with 512Mb Video RAM: AMD Radeon HD 2600 XT, nVidia 8600

Sistemim rahat yetiyor ama 10 fps..
    geçmiş olsun hangi tom raider oyunu?
    yani serinin hangi oyunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara6655 -- 24 Mayıs 2020; 23:0:52 >
  • o sisteme win10 olmamış bence :)
  • kardeşim :D şimdi 720p ve low ayarda 30 fps belki alırsın o sistemle sistemi degiştirme zamanı gelmiş

ha ila denicem bişiler diyosan ekran kartını oc yap +2-3 fps ordan gelir pc deki herşeyi kapat vürüs programını bile işlemci ve ramı olabildigince boşlat +1-2 de ordan gelir
  • ısınma sıkıntısı yok ise, işlemci güç yönetimi moduna girip işlemcinin gücüne bakılmalı. genelde yuzde 95 lerde tutulur. 100 yapilirsa cpu çok fazla zorlanir fakat biraz daha yüksek fps verir. hâliyle sıcaklık artışını da yanında getirir. en iyi dengeli sonuç 95 dir. minimum ve maximum degerleri 95e almayı deneyin.

birde directx11 değil 9 veya desteklerse 7 ile açmayı deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Authorized

o sisteme win10 olmamış bence :)
    Önceden Windows 8.1 kullanıyordum masaüstü ve chrome gibi yerlerde hız değişmedi açıkçası bazı oyunlardada yine fps aynı kaldı ama bazı oyunlarda çok saçma bir şekilde düşüş var driverlar güncel ama anlamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.