Şimdi Ara

SİSTEMİMDE Kİ DÜŞÜK FPS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
97
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sistem

Cpu:R5 5600x

Gpu: RTX 4060Ti 16gb

Ram:xpg 8gb +gskill 8gb

Anakart:msi b550-a pro

En düşük ayarlarada alsam yükseğede alsam bu fps değerlerinde kalıyor ve bazen oyun donup kalıyor kapatıp açmak zorunda kalıyorum yardımlarınızı önerilerinizi bekliyorum. 

SİSTEMİMDE Kİ DÜŞÜK FPS

• Sistemi yeni mi topladınız? Yoksa mevcutta bir sistem vardı, bazı parçaları mı değiştirdiniz?

Her oyunda yapıyor mu? Yoksa belli oyunlarda mı yapıyor?

Ramler farklı marka ilk gözüme çarpan o oldu. Bir de xmp açıksa stabilite sıkıntısı olma ihtimali de var. Xmp kapatıp deneyiniz.

Bir de ramler bu şekilde takılı olmalı (1, 2 veya 4 tane olması durumları). Çift kanal çalışmayan ramler olunca olması gerekenden daha düşük fps alınabiliyor.
    SİSTEMİMDE Kİ DÜŞÜK FPS

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba normalde 3200g ve 1050 ti vardı şuan ramlar 2-4 slotuna takılı xmp ayarını açtığımda sistem otomatik kapatıyor zaten yada ekran gelmiyor bios pilini çıkartıp bios sıfırlayıp tekrar açmam gerekebiliyor anakartımda daha önce b320 s2h dı onda ramlardan dolayı sorun yaşamadım ama msi gerekirse ekran vermiyor

• Ramlarimde bu xpg ve gskill markasının birisi 3200 birisi 3000 mhz gecikme değerleri aynı
    SİSTEMİMDE Kİ DÜŞÜK FPS

• farklı marka ve özellikte ram kullanmak problem yapabilir. ramin bir tanesini söküp deneyin. 2x8 kit alın mümkünse elinizdekileri satıp. ben bu rami 2 sene önce almıştım güzel. öyle kingston gibi bir iki ay sonra ledleri bozulmadı.

SİSTEMİMDE Kİ DÜŞÜK FPS
    SİSTEMİMDE Kİ DÜŞÜK FPSamazon
    Corsair Vengeance RGB PRO 16GB (2X8GB) 3600Mhz CL18 1.35V DDR4 Ram (CMW16GX4M2Z3600C18)
    https://www.amazon.com.tr/Corsair-Vengeance-16GB-2x8GB-3600MHz/dp/B07TC4TPCN
  • Alırsam dual 32gb alırım artık öneriniz için çok teşekkür ederim amd ile uyumlu olma durumu oluyormuş bunda öyle bir sorun yaşarmıyım

• Anakarta kadar değiştirmişsiniz, parça değişiklikleri sonrası hala eski Windowsu kullanıyorsanız sıfırdan format atınız. Sürücü problemi de olabilir

Hızları farklı sorun çıkaracaktır. Yeni ram alana kadar xmp kapalı şekilde kullanın. Ram alırken kit almaya çalışınız.
    Şöyle birşey olabilir, vatanda arada sepette indirimle 2.5 civarına düşüyor.
    https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-g-skill-ripjawsv-32-gb-3200-mhz-ddr4-cl16-f4-3200c16d-32gvk-fiyati,600502701.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İyi Sistem Düşük Fps
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.